Aszcendensed többet elárul

Pin it

Ha tudod az aszcendensed, sokkal pontosabb képet kapsz magadról, lehetőségeidről, az adott időszak – személyiségedet is befolyásoló – eseményeiről. Nézd meg, mire számíthatsz!

KOS

Szereted, ha Te diktálhatod a feltételeket, s most végre itt az alkalom, hogy kezedbe vedd sorsod irányítását. Szenvedélyes időszakra számíthatsz, tele kalandokkal, izgalmas eseményekkel. Az életszeretet, a szerelem, boldogság keresése kap most főszerepet az életedben.

BIKA

Ez az időszak leginkább utazásra, tanulásra alkalmas, a mindennapokban elsősorban a kapcsolatteremtésben nyújt segítséget. Könnyebben kötsz ismeretséget, jobban kommunikálsz, hamarabb eléred, amit akarsz. A hó második felében otthonodé a főszerep, ha aktuális, most akár költözhetsz is.

IKREK

A befektetett munka előbb-utóbb megtérül. Most ennek van itt az ideje, a hó eleje különösen sikeres lehet, még anyagilag is. A hó második felében figyelj jobban családodra, Neked és nekik is szükségük lesz rá. 

RÁK

 Kik számítanak Rád és kire számíthatsz Te? Mit tudtok egymásnak nyújtani? A hó első napjai hozhatnak komoly felismeréseket. Később főleg anyagi ügyeid foglalkoztatnak.

OROSZLÁN

 Nem mintha bánnád, de szenvedélyes időszak jön. Sőt, most érzed csak igazán elemedben magad! Ismerkedj, tárgyalj, utazz, váltsd meg a világot!

SZŰZ

Gondold át életed, az elmúlt időszakot. Adj magadnak időt, keresd a csendet, találd meg belső békédet. Aztán majd kinyílik a világ, Tied lesz a pálya, hozzákezdhetsz az új tervek megvalósításához.

MÉRLEG

Gondold át a pénzhez való viszonyod, főleg, ha gondjaid vannak. Mit hoztál otthonról? „A pénzért keményen meg kell dolgozni” vagy „minden úgy jó, ahogy van” mentalitást? A szegénységtől való félelmet vagy könnyelműséget?

SKORPIÓ

 Tűzz ki egy célt – olyat, amire régóta vágysz, csak épp a lendület hiányzott eddig. A hó első napjai a legintenzívebbek, nem csak munkahelyi sikereket, hanem szerelmet is hozhatnak. Most nem csak szabad, kötelező is kezdeményezni!

NYILAS

A szokottnál is nyitottabb vagy most, érdemes kihasználni minden alkalmat, amikor barátaiddal, társaságban lehetsz. Keresd a kalandokat, élvezd az életet, és mutasd meg magad a világnak. Jobb időt sem találhatnál utazásra, de tanulásra, nagy beszélgetésekre, és szerelemre is alkalmas az időszak.

BAK

Néha szükséged van egy kis kikapcsolódásra, barátokra, akikkel megosztod örömöd-bánatod. Menj, érezd jól magad, élvezd az életet! S közben gondold át anyagi ügyeid is. Itt az idő, hogy megtedd azokat a lépéseket, melyekkel a hőn áhított biztonságot meg tudod teremteni.

VÍZÖNTŐ

Figyelj most jobban párodra, ha épp egyedül élsz, a Téged körülvevő emberekre. Mit hoznak ki belőled? Milyennek látod magát általuk? Szerethetőnek? Boldognak? Önfeledtnek? Vagy épp ellenkezőleg?

HALAK

Egy kis nyaralás és semmittevés után érdemes munkádra koncentrálni. Most ott tudsz leginkább kibontakozni, szellemileg és érzelmileg egyaránt. Neked fontos, hogy szeresd, amit csinálsz, hogy kreatív lehess, hogy elismerjenek. Tegyél érte!

 www.lelekmagazin.hu

Tagged under:

Log In or Create an account