Napi horoszkóp – 2017. december 20.

Pin it

Igazi alapok, biztos szerkezetek (a Szaturnusz saját jegyébe, a Bakba lép, Vénusz–Uránusz trigon, Vénusz–Chiron kvadrát)

A mai napon a korlátokat, megkötéseket, a régit, a szabályokat jelentő Szaturnusz saját jegyébe, a Bakba lép. A Bak állhatatos, kitartó, fő erénye a szerkezetek építése. Viszont lehet makacs, merev, a múlthoz kötődő. Ma valószínűleg sokat gondolsz a tanultakra, előveszed a régi ismereteket, esetleg tanácsot kérsz a szüleidtől, a család „nagy öregjeitől”. Arra figyelj, hogy ne veszítsd el a rugalmasságodat, és csak azt használd a régiből, ami áthozható a jelenbe, és hasznára válik a jövőnek. A szabályok mellett a mai napon a szerelmet, a szépséget, a harmóniát jelképező Vénusz és a szabadságot, az újdonságot képviselő Uránusz áll áldásos kapcsolatban – ma lehetőséged van a régi tapasztalatokra támaszkodva, biztos alapokon állva építeni egy új, szabad, az élet szépségeit jelentő kapcsolatot.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

Karmaasztro profiknak: Merkúr egy vonalban a Nagy Attraktorral

A Nyilasban hátráló Merkúr ma ismét eléri a Nagy Attraktor fokát, amely egyike a három égi kulcsterületnek, és a „szabad akarat vagy eleve elrendeltetés” dilemmáját szimbolizálja. A Nagy Attraktor Laniakea közepén található, vagyis annak a sok-milliárd galaxisból álló komplexumnak a centruma, amelynek egyik pontját a Tejút alkotja. Tágabb értelembe vett otthonunk tehát, elképzelhetetlenül hatalmas, mégis pontosan meghatározza helyünket az Univerzumban. A hátráló Merkúr abban segít, hogy eldönthessük, milyen mértékben gyakorolhatjuk szabad akaratunkat, és mik azok a dolgok, amelyek gúzsba kötnek vagy akadályoznak. Ha ezt sikerül pontosan meghatározni, többé nem fogunk felesleges szélmalomharcot vívni azokkal a korlátozó dolgokkal, amiket sokkal inkább elfogadni kellene, hogy keretekké és kapaszkodókká válhassanak.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account