Napi Horoszkóp – 2017. február 02.

Pin it

Szabad, önfejű lélek (Hold – Uránusz konjunkció a Kosban)

A mai napon a lelkünket, az érzelmeket szimbolizáló Hold és a szabadságot, a változásokat, a gyorsaságot képviselő Uránusz áll együtt. Ez a kapcsolat hozhatja a lelkünk szabad szárnyalását, az érzelmek kimutatását – de jelenthet gyors érzelmi változásokat, vagy nehézséget a kötődésben. A két égitest a Kos jegyében áll most, ami erőteljes, határozott, mondhatni harcos szellemű, tele van tűzzel, indítóerővel – de önfejű és kissé akaratos. Ezért ma a szabad lelkünk, a benső világunk lehet kissé makacs, lehet, hogy sokkal jobban ragaszkodunk ahhoz, amire vágyunk, mint amennyire lehetőségünk van rá – azonban lehet, hogy pont ebből a makacsságból lesz meg az erő, amivel mégis eljutunk ahhoz, amit szeretnénk. Erővel átitatott lelki, érzelmi változékonyság lehet a jellemző ma – aminek van jó oldala is, keresd azt!

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

Karmaasztro profiknak: Vénusz a Sheat állócsillagon, Vénusz – Juno változó kvadrát

Vénusz a szépség és szerelem istennője a Halak legutolsó fokán jár. Ebben a jegyben t további magasságokba képes emelni a legmagasabb rezgésű érzelmeket, ahol már nem az emberi, hanem az isteni szintek (mint például a feltétel nélküli szeretet vagy az önfeláldozás) érvényesülnek. Ma egyvonalba kerül a Pegazus alfa csillagával, a Sheat-tal. Ez a világ az öngyilkosok gyógyuló helye a transzcendentális karmaasztrológiában. A fizikai test önkéntes elpusztítása 3Ds valóságban az egyetlen igazi bűn, hiszen ez az, ami az inkarnálódó lelket hordozza. Nem véletlen, hogy ha megtörténik, a léleknek komoly gyógyulási folyamaton kell átmennie, mielőtt folytathatja útját.

Ma ráadásul a Vénusz egy pontos kvadrátot alkot a Nyilasban haladó Junoval, amely a hivatalos társ aszteroidája. A két istennő egymással nehezen összeegyeztethető, hiszen Vénusz a szeretőt, míg Juno a feleséget szimbolizálja, de ketten együtt éppen azt képviselik, amit össze kellene hangolni minden értelmes kapcsolatban. Ma és a következő napokban ez nem igazán válik lehetségessé, mivel a kvadrátok a meg nem értettséget, a fel nem oldható ellentéteket szimbolizálják, arra azonban jó lesz a téridő, hogy legalább ráláss azokra a talányokra, amelyek diszharmonikussá teszik a kapcsolatodat.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

Tagged under:

Log In or Create an account