Napi Horoszkóp – 2017. január 23.

Pin it

A szabadság nem mindig felhőtlen (Vénusz – Uránusz szemi-szextil

A mai napon a szabadságot, a lázadást, a változást jelképező Uránusz, és a szerelmet, a jó anyagi lehetőségeket képviselő Vénusz áll egyfajta nevelő fényszög kapcsolatban. Ma figyelj oda a szabad szerelem, a kötöttségek nélküli nagy pénzt ígérő lehetőségekre. Meglehet, hogy valóban szerelem lesz belőle, vagy kedvezően alakul az anyagi helyzeted, de jobban jársz, ha a „színfalak mögé is nézel”, mert lehet, hogy ott rejlik a szépség és a szabadság másik része. Nem tudhatod, mi az ára annak, ami most kifejezetten kedvezőnek tűnik – ami lehet, hogy teljesíthető a számodra, de ne dönts azelőtt semmiben, hogy a teljes helyzetet meg ne ismernéd.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

Karmaasztro profiknak: Mars – Vesta – Juno változó víz Mozdony, Jupiter – Eris – Astraea oldott oppozíció

Transzcendentális szempontból mozgalmas időszak kezdődik, amely a következő napokban is hatótávolságon belül marad. Három égitest alkot egy energiával teli, hajtóerőt és cselekvést biztosító Mozdonyt, amelynek kvadrát részét változó jegyekben, a Halakban járó Mars (beleérző akarat) és a Nyilas Juno (hittel teli kapcsolat) hozza létre, a Marshoz vetülő trigont pedig a Rákban hátráló Vesta, amely fokuszáló képességet biztosítja a téridő pillanatnak. A létrejövő energiamintázat bármilyen, érzelmeket érintő döntést megkönnyít, és elsősorban a kapcsolataidban használhatod fel.

Közben a Mérlegben járó Jupiter (okos diplomácia, mértéktartó optimizmus) még mindig szemben áll a Kos Erisszel (drasztikusan megváltozó külső körülmények), amit a Nyilas Astraea (lelkes karma-törés, a jövő érdekében történő sorsváltoztatás) oldhat fel.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

Tagged under:

Log In or Create an account