Napi horoszkóp – 2017. június 07.

Pin it

Kitalálni, kimondani – most magától értetődik (a Merkúr saját jegyébe, az Ikrekbe lép, Uránusz – Felszálló holdcsomó tűz trigon)

A mai napon a kommunikációt, az önkifejezést, a logikát képviselő Merkúr az Ikrek jegyébe lép. Mivel az Ikrek ura a Merkúr, ezért most a kommunikáció, a dolgok megértése, kimondása tökéletesen működik, hiszen az égitest saját jegyében jár. Az Ikrek maga a rugalmasság, benne a racionalitás, így még inkább nem esik ma nehezünkre tudatosan felfogni, megérteni, vagy továbbadni azt, amit kell. Ma hat még a karmikus sorsfeladatokat jelképező Felszálló Holdcsomópont és a szabadságot, a változtatást, a gyorsaságot képviselő Uránusz áldásos kapcsolata, amelyben, mivel Tűz elemű, intuíció és kreativitás is van. Ez a hatás briliánssá teheti azt a fajta tudatosságot, ahogy ma a Merkúr hat. Mivel kristálytisztán megérthetjük, merre felé kell haladnunk, ehhez kapunk szabadságot, lendületet, valamint beleérző képességet is. Akinek fontos változások vannak az életében – vagy szeretne változtatni, és megérteni önmagát, vagy a körülményeit, ma felsőfokon lehetőséget kap erre.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

Karmaasztro profiknak: Ceres – Juno és Ceres – Astraea kvinkunx, amit bevilágít a Nap

Az Ikrekben haladó Ceres (okos, intellektuális, könnyed gondoskodás) ma karma-fényszögeket vet a Bakban gyakorlatilag hetek óra együtt hátráló Juno – Astraea konjunkcióhoz. A görög mitológiában Júnó Jupiter felesége, a First Lady archetípusát szimbolizálja, Astraea pedig a karma-törés aszteroidája. Kettőjük szövetsége lehetővé teszi, hogy gyökeresen megváltoztasd a párkapcsolatodat és szerződéses viszonyaidat. Ma csatlakozik hozzájuk a gondoskodó elvet jelképező Ceres, ami az anya-archetípust adja hozzá a képhez, az Ikrek Nap pedig erővel, értelemmel és tudatossággal telíti a téridőt. Ma rendbe rakhatod a családi kapcsolataidat, kibékülhetsz a szüleiddel, a gyerekeiddel, megtörhetsz egy családi vagy párkapcsolati karmát. Mivel a hatás csupán egyetlen napig tart, nem érdemes elvesztegeted a kínálkozó lehetőséget.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

rop_post_url_facebook:
http://ezobox.hu/napi-horoszkop-2017-junius-07/?utm_source=ReviveOldPost&utm_medium=social&utm_campaign=ReviveOldPost
Tagged under:

Log In or Create an account