Napi horoszkóp – 2017. június 12.

Pin it

Az vagyok, amit érzek – azt érzem, aki vagyok?(Nap – Hold kvinkunx)

A mai napon a lelkünket, az érzelmeinket, a befogadó énünket jelképező Hold, és a szellemet, az önvaló kiteljesedését jelképező Nap áll karmikus kötésben. A szellem és lélek karmikus kapcsolata üzen a múltból, és ezzel felvetődhetnek olyan kérdések, miszerint azzá válsz-e a mostani életed során, ami a lelkedben él, aki belül is te vagy, illetve jól érzed-e azt, hogy mi a személyiségfejlődésed értelme ebben az életben, és valóban azt támogatja-e az érzelmi világod? Megvan-e az egység szellem és lélek között – erre próbálj fókuszálni most. A Nap és a Hold az apa és az anya képét is jelenti – érdemes belegondolnod abba is, milyen, vagy milyen volt a kapcsolat a szüleiddel, ezen a területen nincs-e rendezni valód?

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

Karmaasztro profiknak: PallasAthena – Felszálló holdcsomó tűz trigon (Szaturnusz – PallasAthena – Holdcsomó tengely tűz – levegő Sárkány)

Az Oroszlánban hátráló Felszálló holdcsomó (kreativitással, önmegvalósítással összefüggő sorsfeladatok) ma és a következő napokban egy áldásos tűz trigont vet a Kos PallasAthenahoz (bölcs önérvényesítés, okos honvédelem). Mivel a Nyilas Szaturnusz is még hatótávolságon belül van, a két égitest és a két égi csomópont egy tűz – levegő jegyekben létrejövő Sárkány alakzatot alkot, amely egyesíti a tűz átalakító erejét a levegő megfontolt, logikus döntéseivel. A keletkező energiamintázatot felhasználhatod arra, hogy a jövőd érdekében felszínre hozz magadból mindeddig rejtőzködő képességeket, vagy elindulj egy saját úton, ami az előző életek és korábbi időszakok tudásán alapul.

Griga Zsuzsanna karma

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account