Napi Horoszkóp – 2017. május 21.

Pin it

Légy rugalmas és okos(a Nap az Ikrekbe lép, Szaturnusz – Uránusz trigon)

Ezen a napon a személyiséget, az önvaló kiteljesedését, az egót jelképező Nap az Ikrek jegybe lép. Az Ikrek kifejezetten értelmes, okos, rendszerint jó gondolkodó, emellett rugalmas, nem ragad bele az adott helyzetbe, könnyen túllép bizonyos dolgokon. Néha túl könnyen is, ezért lehet felszínes, és a gyorsaság miatt akár átgondolatlan.

Rejtvényt, vagy logikát igénylő játékban nem érdemes ellenfélnek választani, mert valószínűleg ő fog győzni, ezen kívül bármilyen helyzetet kimagyaráz, és úgy ad elő, hogy abból ő jöjjön ki jól. Az Ikrekben járó Nappal ma sokkal jobban megy majd a kommunikáció, könnyebben megértünk dolgokat – és ezt mind használni is tudjuk a céljaink elérésére. Szintén a mai napon hat a gyorsaságot, a változásokat jelképező Uránusz és a korlátokat – de a biztonságot is jelentő – Szaturnusz áldásos kapcsolata. Ma megértheted, mi a szerepe a réginek az életedben, hogy hogyan tudod ezt ötvözni ezt az újjal, átértékelheted az eddigi történéseket az életedben, és mindezt megbeszélheted a környezeteddel – azzal is újíthatsz, változtathatsz az életeden okosan, és úgy, hogy a szabályokat, a rendet sem rúgod fel.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

Karmaasztro profiknak: Aszteroida Lilith – Uránusz konjunkció, Lilith – Szaturnusz trigon

A Kosban járó aszteroida Lilith (lázadás az igazságtalanság ellen) ma és a következő napokban egyrészt beéri a robbanásszerű változásokat, káoszt és anarchiát jelölő Uránuszt, ami fokozza az erejét, másrészt egy pontos trigont is vet a Nyilasban hátráló Szaturnusszal. A Karma ura a Paradicsomot elhagyó istennővel szövetkezik, hogy a lázadása ne öncélú legyen, és a szükséges változások kontrollált, szerkezetépítő formát öltsenek.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

Tagged under:

Log In or Create an account