Napi horoszkóp – 2017. november 01.

Pin it

Érzelemből vagy erőből? (Hold – Mars oppozíció)

A mai napon az akaratot, a cselekvő erőt, a kezdeményezést, a “Férfit” jelképező Mars, és az érzelmeket, a befogadást, a lelkünket képviselő Hold áll szemben egymással. A mai nap hozhat enyhe feszültséget is, ami abból fakad, hogy ez az az fényszögkapcsolat, ahol általában az egyik oldalt látjuk egyszerre – ami önmagában viszont lehet, hogy kevés.

Mert ha erőből, akaratból, úgymond “most azonnal” kezdesz bele valamibe, vagy így intézed dolgaidat, lehet, hogy erőszakosnak tartanak, és akár el is fordulnak tőled, hiába jó, amit szeretnél. Míg, ha finoman, együttműködően, szívvel intézed, lehet, hogy nem vesznek teljesen komolyan, megvárakoztatnak, vagy azért húzódik el az egész, mert hiányzik belőle az erő, a határozottság. A Hold az édesanyát is jelképezi – lehet, hogy a férfiak ma kisebb vitába kerülhetnek az édesanyjukkal, illetve az anyák a fiukkal. De ne ijedj meg, a fényszög pont azt mutatja, azt tanítja, hogy próbáljuk mind a két oldalt figyelembe venni, csak az erő, az akarat, vagy csak az érzelem, nem elég.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

Karmaasztro profiknak: Merkúr – Chiron víz trigon

A Skorpióban haladó Merkúr (mély, lélekmarcangoló gondolatok) a Halakban hátráló Chironnal alkot egy jótékony, harmónia-teremtő víz trigont. A Halak Chiron az érzelmi természetű karmikus sebeket hozza a felszínre, a Skorpió Merkúr pedig ezt a folyamatot egyelten napra nagymértékben felerősíti. A trigonok természete az, hogy elhárítja a külső és belső akadályokat, aminek a következtében valami nagyon gyorsan megtörténik. Ma is ilyen hatások várhatók, és bár néhány seb bizonyosan előbukkan, őszinte kommunikációval elérhető közelségbe kerül a gyógyulás.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account