Napi horoszkóp – 2017. szeptember 20.

Pin it

Tiszta üzlet, tiszta szerelem (a Vénusz a Szűzbe lép)

A mai napon szépséget, a szerelmet jelképező Vénusz a Szűz jegyébe lép. A Szűz a legtisztább jegy, amely még precíz, pontos, és a részletekig meg akar ismerni mindent. Emellett lehet kritikus, finnyás és bizony kötekedő is. A mai napon egyrészt a Vénusz által képviselt anyagi dolgainkban fedezhetjük fel ezeket a hatásokat, valamint a szerelmi életünkben is megjelenhet a Szűzre jellemző részletesség és tisztaság. Most jobb nem bonyolítani sem érzelmi, sem anyagi téren a dolgokat, mert abból csak zűravar lesz – ma járj a tiszta, egyenes úton, de figyelj a részletekre, mert sokszor ott van a lényeg.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

Karmaasztro profiknak: Szűz Újhold kvinkunxban az Uránusszal, Mérlegbe átlépett Vesta egyvonalban a Szuper Galaktikus Központtal, Merkúr – Pallas Athena föld trigon

Mozgalmas a mai nap, három lényeges égi esemény történik karmaasztrológiai szempontból. Egyrészt ma van a Szűz Újhold napja, ami remek alkalom a tisztulásra, a rendrakásra és a külső-belső méregtelenítésre. Ráadásul a Kosban hátráló Uránusz egy pontos karma-fényszöget vet a Nap-Hold konjunkcióhoz, ami erőt kölcsönöz a változtatáshoz és segíthet kiszakadni a megszokott, begyepesedett rossz szokások fogságából. Mindeközben a Vesta, az irányított szertartások és a figyelemösszpontosítás aszteroidája, éppen kilépett a Szűzből, ahol remekül lehetett hasznosítani a képességeit, a Mérlegben viszont objektív, kiegyensúlyozott működést tesz lehetővé. Vesta a főpapnő archetípusát írja le és a csőlátást segíti elő, vagyis azt a működési elvet, hogy minden más kizárásával csupán a lényegre figyeljünk.

Ma és a következő néhány napban áthalad a Szuper Galaktikus Központ fokán, amely az egyik égi kulcsterület, és a „soha semmi nem elegendő” dilemmáját hordozza. Akiknél a Mérleg első foka prominens, azok csillapíthatatlanul vágyakoznak valamire – kezdetben tárgyakra, pénzre, vagy élvezetekre –, aztán az érzés átalakul intenzív tudásvággyá, és közülük kerülnek ki a legnagyobb tanítók, gyógyítók. A Szűzben járó Merkúr (rendezett gondolatok, pedáns kommunikáció) is fontossá válik ma, mivel a Bikában hátráló Pallas Athenaval alkot egy föld trigont. A görög mitológiában városvédő Pallasz Athéné a bölcsesség istennője, a transzcendentális karmaasztrológiában pedig ehhez az aszteroidához rendeljük a valódi intelligenciát, a lényegre törő gondolatokat. Kettőjük szövetsége a mai napon elősegíti az értelmes beszélgetéseket és a megfontolt döntéseket.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account