Napi horoszkóp – 2018. április 05.

Pin it

Okos tanító légy (Nap – Neptunusz szemi-szextil)

Ezen a napon a személyiség kiteljesedését jelképező Nap és feltétel nélküli szeretetet, az érzékenységet, az érzelmek magas fokát, de a túlzásokat is jelképező Neptunusz áll egyfajta nevelő fényszög kapcsolatban.

A két égitest a tisztán látás képességét adja – azonban most ezzel jól kell „gazdálkodnod”, nem lehetsz felelőtlen sem a saját dolgaidban, sem pedig, ha esetleg másnak adsz tanácsot – mert figyelő kívülállóként észreveszel olyasmit is, amit maga az érintett nem. Ne bízd el magad, ne hidd, hogy egy már oda nem illő mondat, vagy rosszkor elejtett észrevétel nem okozhat károkat – illetve, hogy nem jelenik meg a te életedben ennek a hatása. A szemi-szextil energiája segít, de csak akkor, ha jól, jó úton használod. Ha nem becsülöd meg a mai nap képességét, az Univerzum jelezni fogja.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Hygiea – Felszálló holdcsomó kvinkunx

Hygiea, a tízediknek felfedezett aszteroida a szent terek és tiszta élethelyzetek jelölője. Névadója Hügeia, Aszklépiosz egyik lánya, aki egészséges életmódot, testedzést, mértékletességet és tisztaságot tanított az embereknek. Belőle származik a higiénia szavunk, amely az egészség megőrzésének egyik fontos eszköze. A róla elnevezett aszteroida, amely az érzelmes Halakban jár, ma és a következő napokban egy karma fényszöget alkot az Oroszlánban hátráló Felszálló holdcsomóval, amely a felvállalt sorsfeladatot jelképezi. A kvinkunx arra teremt lehetőséget, hogy rendbe tedd azokat a dolgokat, amelyek megakadályozzák, hogy valódi, kreatív sikereket érhess el.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account