Napi horoszkóp – 2018. április 11.

Pin it

Inkább nyiss, mint hogy legázolsz mindent és mindenkit (Nap – Plútó kvadrát, Nap – Jupiter kvinkunx)

A mai napon az egót, a személyiséget jelképező Nap, és a hatalmat, a titkokat, a transzformációt jelképező Plútó áll feszült kapcsolatban.

Ma lehet, hogy nehezedre esik önmagadba nézni, felülvizsgálni, átalakítani a korábbi terveket, célokat – még akkor is, ha esetleg látod, hogy nem vezetnek igazán semmire. Ezért lehetsz öntörvényű, másokon átnéző, saját magát másoknál többnek gondoló – ami nem igazán jó. Ma hat még a Nap és a szerencsét, a sok pénzt is jelentő Jupiter karmikus kapcsolata is. Ez a kapocs az előző életekből üzen és segít olyasmiben, amit vagy nem jól tettél a korábbi életekben, vagy, most kifejezetten jól jöhet. A két égitest kapcsolata arra utal, hogy lásd meg, jelen vannak a jó dolgok azon az úton, amelyen haladsz – de ha esetleg túlzottan csak magaddal foglalkozol, és már-már öntelt módon csak te vagy magadnak az első, akkor beleragadhatsz ebbe a helyzetbe. Vedd észe a nap örömeit – és meglátod, ezekből mi minden születhet – ami sikert is hozhat.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Pallas Athena – Ceres szextil

Két fontos istennő aszteroida kapcsolódik össze ma és a következő napokban: az Ikrekben járó Pallas Athena (bölcs gondolatok, értelmes szavak) és az Oroszlán Ceres (játékos, kreatív, tüzes gondoskodás). Néhány nappal ezelőtt a Merkúr – Ceres trigon hasonló energiamintázatot hozott létre, amikor lehetőség teremtődött a szavakkal való gondoskodásra. Most viszont nemcsak a szép szó, hanem a bölcs gondolatok hozhatják meg ugyanezt az eredményt.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account