Napi horoszkóp – 2018. április 20.

Pin it

Élvezd! (A Nap a Bikába lép)

A mai napon az önvalót, a személyiséget, a szellemet képviselő Nap a Bika jegyébe lép. A Bika az élet nagy élvezője, amit profi módon „végez”, szereti a szépet, az igényeset, a luxust, fontosak számára a jó anyagi körülmények – amelyekért mindent meg is tesz.

Szeret jókat enni, vágyik a testi élvezetekre – és egyáltalán, minden fajta élvezetre. Azonban, ha éppen olyanja van, megmakacsolja magát, és inkább elvonul, ha sok a tennivalója, úgy is lehet vele, pihen kicsit, talán addig történik valami. Mától egy hónapig érezhetjük ezt a fajta életszeretetet, felkaphat minket az élet szépségeinek élvezete, ami kifejezetten jó. Néha érezhetjük, hogy mozdíthatatlanok vagyunk, kicsit akár lassúbbak is a megszokottnál – de mindezekért „kárpótol” az az energia, amivel örömet, jó érzést, a Földi élet minden szépségét most egy kicsit jobban is megélhetjük.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Mars – Fekete Hold Lilith konjunkció a Bakban

A Fekete Hold Lilith nem égitest, hanem egy számított pont a térben: a Föld – Hold ellipszis üres gyújtópontja, s a Lilith–mítosznak azt a mozzanatát írja le, amikor a megtagadott, megátkozott, önkéntes száműzetésben lévő Istennő kígyó formájában visszatér az Édenkertbe, hogy átadhassa a nem könyvből megtanulható tudást szimbolizáló almát Évának. A lassú mozgású pont tavaly november óta a Bakban jár, és ma beéri a Mars, az akaraterő és kitartás bolygója. Kettőjük szövetsége megteremti a lehetőséget arra, hogy kiállj az igazadért vagy megvédd azokat, akik a környezetedben oltalomra szorulnak, mert gyengék és elesettek.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account