Napi horoszkóp – 2018. április 24.

Pin it

Hatalmas átformáló erő – bánj finoman vele (Mars – Plútó konjunkció)

A mai napon az erőt, akaratot, a cselekvést, a harciasságot jelképező Mars és a titkokat, a hatalmat, a transzformációt és az igazságot képviselő Plútó áll együtt.

Kifejezetten erőteljes a mai hatás, két erővel telített égitest áll együtt a maguk elszántságával, erejével. Ma szinte bármire képes lehetsz, megvan hozzá az erő, a kitartás, az elszántság, olyan mértékben, hogy akár fel is forgatod, azt, amit eddig megtettél, elértél, hogy a jelen terveidet váltsd valóra. Ha úgy használod, hogy mind neked, mind másoknak a hasznára válik, nagy formátumú tett vagy terv születhet előle. Arra figyelj, hogy ez az erő ne tiporjon el másokat, ne hagyd figyelmen kívül a körülötted élőket. Mivel a Mars a férfit is jelképezi, ma találkozhatsz valakivel, aki a kőkemény igazságot képviseli, esetleg rávilágít rejtett titkokra – és meglehet, ő lesz az, aki alakít most az életeden.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Astraea – Neptunusz konjunkció

A Neptunusz az álmok, vágyak és transzcendencia bolygója, már évek óta saját jegyében, a Halakban jár, amitől nagymértékben felerősödött a hatása. Ma beéri a sorsváltoztatást szimbolizáló, ötödiknek felfedezett aszteroida, az Astraea. Kettőjük szövetsége lehetővé teszi, hogy valódi – a fizikai szinteken is megvalósítható – álmokat álmodj magadnak, és megtörd azokat a karmikus kötéseket, amelyek fogva tartanak, és megakadályozzák, hogy megtörténjen a számodra is a csoda. Ráadásul a konjunkció napokig hatótávolságon belül marad.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account