Napi horoszkóp – 2018. augusztus 09.

Pin it

Stabil érzelmekkel a jövő felé (Vénusz – Szaturnusz – Uránusz kardinális föld Mozdony)

Ezen a napon a szerelmet, a harmóniát, az anyagi lehetőségeket jelentő Vénusz, a múltat, a szabályokat, az időt, a stabilitást is képviselő Szaturnusz, valamint a szabadságot, a gyorsaságot, a lázadást, az új dolgokat jelképező Uránusz alkot egy kardinális – azaz kezdeményező erővel töltött – Mozdonyt. A Mozdony energiájában hatalmas erő van – innen is kapta a nevét – és mivel magába foglalja a karmikus múlt tapasztalatait, a cselekvést és az ezeket finomító áldást, ezért számtani lehet rá, hogy nem maradunk általa tétlenek. A három égitest az érzékszervek általi megtapasztalás területén, tehát a mi 3D-s világunkban hat, mivel mindhárom Föld elemben áll most. Így ne lepődj meg, ha felgyorsulnak az események az életedben, ha változások jönnek, ha le kell tenned bizonyos tekintetben a múltat – viszont vár a jövő, mindezt érzelmekkel, akár jó anyagi lehetőségekkel. Akár egy külföldi munkavállalás, vagy költözés egy új szerelem, vagy munka is lehet a tarsolyban – hiszen ezzel némileg elköszönnél a múlttól – de a tanultakat felhasználnád – és elindulnál a jövő felé, ahol szeretet, szerelem, vagy akár egy jól jövedelmező állás is várhat.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Vénusz – Astraea oppozíció, Nap – Merkúr – Pallas Athena kazimi, kvadrátban a Junoval

Karmaasztrológiai szempontból mozgalmas a mai nap. A Mérlegbe lépett Vénusz (okos harmónia) ma egy újabb transzcendens égitesttel, a karma-törésért felelős Astraea-val kerül szembe, ami fokozza a tegnapi fájdalmas hatásokat, ugyanakkor a szerelemmel és párkapcsolatokkal összefüggő sorsváltoztatást is lehetővé teszi.
Közben az Oroszlánban hátráló Merkúr elérte a Nap – Pallas Athena konjunkciót, és a három égitest egy kazimi együttállásban egyesül. A kazimi kifejezés azt jelenti: „a Nap szívében lenni”, ami hatalmas erőt kölcsönöz a kommunikáció és a bölcsesség égitesteinek. Ugyanakkor a Bikában járó Juno (tartós, mások előtt is felvállalt komoly kapcsolatok) ütközik velük, ami szintén hozhat párkapcsolati problémákat.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account