Napi horoszkóp – 2018. augusztus 24.

Pin it

Személyiség és a felsőbb dimenziók (Nap – Transzplútó konjunkció)

Ezen a napon a személyiséget, az egót jelentő Nap és a felsőbb dimenziók közti hidat képviselő Transzplútó áll együtt. Ma megtapasztalhatjuk, hogy mennyire együtt működik a fent és lent, a fizikai sík és a felsőbb szférák energiája. Ne lepődj meg, ha bevillannak képek, vagy úgy érzed, valaki súg, mindezt úgy, hogy tökéletesen ismeri a jelenlegi helyzetedet. Ma valódi híd jöhet létre a földi és a Felsőbb énünk között – hagyd élni a kapcsolatot és figyeld, hogy miben segít, mire mutat, merre vezet.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Ceres – Eris kvinkunx, Nap – Chiron és Nap – Astraea kvinkunx

Az ezekben a napokban a jegyek 23-25. fokain formálódó komplex fényszög-kép halmaz egy újabb szegmense pontosodik be ma, az a karma-fényszög, amelyet a Szűz Ceres (aggodalmas, szőrszálhasogató, kritikus gondoskodás) és a Kos Eris alkotnak. Eris változatlanul nagyon lényeges a téridő minőségének alakításában. A transzcendentális karmaasztrológiában ez az égitest felel a drasztikusan megváltozó külső körülmények felbukkanásáért, a Ceres pedig a gondoskodó elven kívül az otthonhoz és a hazához is kapcsolódik. Kettőjük karma-fényszöge arra hívja fel a figyelmet, hogy a külső erőkre mindig oda kell figyelni, ha az otthonodat és a hagyományos értékeidet akarod megőrizni.

Ugyanakkor a Szűzbe átlépett Nap két karma-fényszöget vet a Chiron – Astraea konjunkcióhoz, erővel és tudatossággal telíti a karmikus sebeket leíró kentaurt és a karma-törés lehetőségét hordozó aszteroidát.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account