Napi horoszkóp – 2018. augusztus 25.

Pin it

Múlt, jövő – a jelen pedig mi magunk (Nap – Szaturnusz – Uránusz átfutó trigon)

A mai napon a személyiséget jelentő Nap, a megkötéseket, a szabályokat, az időt, a múltat jelképező Szaturnusz és a lázadást, a szabadságot, a jövőt képviselő Uránusz áll áldásos kapcsolatban. A mai kapocs jellemzője, hogy itt van, de nincs benne olyan sok energia, hogy észrevegyük – azonban mégis működik. Ha eddig úgy érezted, korlátoz a múlt, visszafognak a szabályok, viszont kicsit félelemmel tölt el a jelen, nem vagy biztos a változás erejében most láthatd – ha figyelsz – hogy bizony, ezek az energiák működnek, és pont akkor, pont úgy támogatnak, ahogy kell, ahogy a legjobb. Bízz magadban, bízz az Univerzumban, és ha visszagondolsz majd a nap végén, mi is történt, valószínűleg tudni fogod, hol és hogyan hatott, hol támogatott ez az energia.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Nap – aszteroida Lilith konjunkció, Nap – Sötét Hold kvadrát, Nap – Fekete Hold kvinkunx (változó levegő Mozdonyt alkotó Lilithek a Nap erejével átitatva)

Karmaasztrológiai szempontból ismét mozgalmas a téridő, s a gyönyörű, termékeny Nap – Szaturnusz – Uránusz föld átfutó trigon mellett ma a három asztrológiai Lilith is helyzetbe kerül ugyanezeken a fokokon. A Lilithekben Ádám első asszonya, az ősi, letagadott és száműzött istennő három arca jelenik meg: az aszteroida Lilith az igazságtalanság elleni lázadást, a Sötét Hold Lilith Jahve átkának magára vételét, a Fekete Hold Lilith pedig az édenkertbe visszatérő istennőt szimbolizálja, aki átadja Évának azt az ősi tudást, amely nélküle és e gesztus nélkül teljesen elveszett volna. Eleve rendkívül ritka, hogy mindhárom égitest azonos fokon álljon, ráadásul a Nap erejével és a föld átfutó trigon áldásával is telítődnek.
A Lilith-mítoszról bővebben minden könyvemben és a weboldalamon is olvashatsz.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account