Napi horoszkóp – 2018. december 01.

Pin it

Ne erőlködj, ne akarj – inkább gondolkozz (Nap – Mars kvadrát, a Merkúr visszahátrál a Skorpióba)

A mai napon az önvalót jelentő Nap és a cselekvő erőt képviselő Mars áll feszült kapcsolatban. Ma érezheted, hogy hiába teszel erőt abba, amiről úgy gondolod, a terveid megvalósításához kell, valahogy nem lesz eredménye.

Ezért hiheted azt, hogy teljesen felesleges erőlködnöd, hiszen nincs értelme. De az Univerzum segít: ma a tudatosságot, a kommunikációt, az önkifejezést jelentő Merkúr visszahátrál a Skorpió jegyébe. A Skorpió a lelkekbe lát, kielemez, minden titkot felderít, nagyon jól ráérez a lényegre – és a rejtett dolgokat is észreveszi. Ez a fajta gondolkodás lehet ma a miénk, ez segíthet ma – így sokkal könnyebb lesz rálátni, kideríteni, a felszínre hozni, mi az, ami miatt a tettnek szánt dolgaid csak nagy erőbedobású, olyakor túlzó, de csak próbálkozások maradnak.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Hold – Chiron – Sedna oldott oppozíció

A Szűzben járó Hold ma szembe kerül a Halakban hátráló Chironnal. Megvilágítja a karmikus sebek kentaurját, lelki erőt kölcsönöz az érzelmi természetű sérülések feltárásához, s mivel a Bikában hátráló Sednaval egy föld trigont is alkot, azonnal oldja az oppozíciót, és azt is megmutatja, hogy mit tehetünk velük kapcsolatban. Sedna ugyanis a szétdarabolódás általi teremtés kentaurja, ami szétszedeti velünk a túlhaladott és nem működő dolgainkat, hogy a részekből teljesen új, működőképes szerkezeteket hozhassunk létre.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account