Napi horoszkóp – 2018. december 02.

Pin it

Szabad gondolatok (Merkúr – Uránusz kvinkunx)

A mai napon a szabadságot, a lázadást, a gyorsaságot jelképező Uránusz és a kommunikációt, a tanulást képviselő Merkúr áll karmikus kapcsolatban.

Ez a fajta kapocs segít megérteni sok múltbéli, előző életekből hozott tapasztalatot, érzést – és segíthet is a mostani életünkben. Ma szabad, friss gondolataid lehetnek, a kommunikáció sem okoz gondot – persze lehet, hogy néha kicsit előreszaladsz, túl gyors, akár felforgató a környezet számára, amit közvetítesz. Figyeld, mi az, amivel egyértelműen sikered van, hol kapsz támogatást – és mi az, ahol esetleg nem érnek utol, nem tudnak követni? Ez a megfigyelés lehet az a segítség, amit az előző életek mutatnak –, és amelyből használd továbbra is, ami jó, és hasznos, de csökkentsd, ami esetleg már túlzás és nem visz előre.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: A Vesta a Vízöntőbe lép

Vesta, a csőlátás és fókuszáló képesség aszteroidája ma elhagyja a komor, szigorú, szerkezetépítő Bakot és belép az okos, szabadság szerető, újdonságokat kedvelő Vízöntőbe, amely az elméletgyártás energiamintázatát is képviseli. A váltás hatására megváltozhat a figyelmünk jellege, és mindazok a dolgok, amiket ebben az adott időszakban lényegesnek gondolunk.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account