Napi horoszkóp – 2018. december 04.

Pin it

Merd kifejezni magad! (Merkúr – Felszálló holdcsomó trigon)

A mai napon az önkifejezést, a tudatosságot, a kommunikációt jelentő Merkúr és a karmikus tanulnivalóinkat jelentő Felszálló Holdcsomópont áll áldásos kapcsolatban. A mai nap üzenete, hogy fejleszd a kommunikációs képességeidet, tanulj, gondolkozz, mondd ki az ötleteidet, ne félj mások előtt sem beszélni, merd leírni a gondolataidat.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Uránusz az Alrisha állócsillagon

Az Uránusz visszahátrált a Kosba, és ma beéri az Alrishát, a Halak konstelláció alfa csillagát. Nevének jelentése „csomó”, amely a két égi halat köti össze.

A csillagbölcselet szerint az egyik hal éppen visszaúszik az Ekliptikán, vagyis vissza akar térni a megszokott karmikus közegbe, míg a másik felfelé úszik, mintha az isteni minőség felé igyekezne, mert el akarja hagyni a karmikus körforgást. Az Uránusz 84 évenként egyszer (a retrográd mozgás miatti lasszó-tranzit esetében háromszor) éri el ezt a fokot, s a robbanásszerű változások bolygója segíthet eldönteni, hogy mit tegyél. Felvállalhatod továbbra is a megszokást, de választhatod a teljesen új, ismeretlen utat is. A keletkező energiamintázat a következő egy-két héten áll a rendelkezésedre, de amikor egyenesbe fordul az Uránusz, ismét megtapasztalhatod.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account