Napi horoszkóp – 2018. december 05.

Pin it

Ne szállj el (Nap – Neptunusz kvadrát)

Ezen a napon a személyiséget, az önvaló kiteljesedését jelentő Nap és a művészi képességeket, az érzékenységet, beleérző képességet, de a túlzásokat is jelentő Neptunusz áll feszült kapcsolatban.

Ma, aki valamilyen művészeti ágban szeretné megvalósítani önmagát, tapasztalhatja, hogy nem az az alkotás készül, amit szeretne, de aki nem művész, szintén érezheti, hogy túloz bizonyos dolgokban, a tervek, tettek nincsenek összhangban, és a megérzései sem úgy támogatják, ahogy eddig. Tapasztalhatod azt is magadon vagy a környezeteden, hogy megmondónak, mindentudónak hiszik magukat emberek – ami ismét csak zavart kelt, és nem visz előre. Kicsit talán jobb lenne visszafogni magunkat, nem elszállni a rózsaszín ködben, hanem újra az alapállásból, kevésbé megszállottan, ismét belefogni abba, amit eredetileg akartunk.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Vénusz – Vesta fix kvadrát, Nap – Fekete hold Lilith szextil

A Skorpióba lépett Vénusz a Vízöntő elején járó Vestaval alkot egy fix kvadrátot. A szerelem istennője a fókuszáló képesség aszteroidájával ütközik, ami kellemetlen érzéseket vagy emlékképeket hozhat a felszínre.

Készülj fel rá, hogy nem lesz könnyű az elviselésük, ugyanakkor figyelj arra is, hogy ne ragadj bele a negatív élményekbe. A Nyilas Nap segíthet, mivel egy jótékony, lehetőségeket biztosító szextilt alkot a Vízöntőben járó Fekete Hold Lilithtel, az ereje teljében lévő, tudással rendelkező feminin archetípusával. Lilith képviseli mindazt, ami a Világteremtő Istennőt jelképezi: a tudást, a bátorságot, a becsületet és a kitartást, s ma ezek a képességek tapasztalhatók meg.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account