Napi horoszkóp – 2018. december 06.

Pin it

Segíts, küzdj másokért, ha kell – de magadra is gondolj (Mars – Neptunusz konjunkció)

A mai napon a cselekvő erőt, a harcot, az akaratot jelentő Mars és az érzékenységet, a beleérző képességet, a felsőbb dimenziókkal való kapcsolatot megmutató Neptunusz áll együtt.

Ma tapasztalhatod, hogy nemcsak megérzed mások benső rezgését, de ha kell, ki is állsz értük, mellettük, belemész akár vitákba is, ha azt tapasztalod, hogy egyesek mások felé akarnak kerekedni. Fontos, hogy segítsünk másoknak, hogy akár harcoljunk értük, és ha kell, valamilyen áldozatot is vállaljunk értük vagy magunkért, de arra mindig figyeljünk, hogy ennek van határa. Nem áldozhatod fel magad senki más hitének, nézetének, lényének az oltárán, mert te is sérülhetsz. Állj ki másokért – önmagadért – de ha látod, hogy a harc értelmetlen, menj tovább.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Stacionáris Merkúr trigonban a Chironnal, a Nap egyvonalban a Nagy Attraktorral

A Skorpió Merkúr ma és holnap abbahagyja a hátrálást, megáll égi útján és nagymértékben megerősödik alapvető jelentéstartalmában (beszéd, önkifejezés, tanulás, információ gyűjtés).

Ráadásul egy áldást hozó víz trigont alkot az érzelmi karmikus sebeket leíró Halak Chironnal, ami lehetővé teszi a szép szavak általi gyógyulást. Közben a Nyilas Nap egyvonalba kerül a Nagy Attraktorral, az egyik fontos égi kulcsterülettel, amely a szabad akarat és eleve elrendeltetés karmikus dilemmáját hordozza. Ma és holnap megértheted, hogy mik azok a dolgok, amiken képes lehetsz változtatni, és mi az, amit viszont el kell tudnod fogadni, mert nem érdemes küzdened ellene.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account