Napi horoszkóp – 2018. december 07.

Pin it

Tudatosan, okosan! (Merkúr – Felszálló holdcsomó trigon)

A mai napon a kommunikációt, a logikát, a tudatosságot jelképező Merkúr és a karmikus sorsfeladatainkat jelentő Felszálló Holdcsomópont áll áldásos kapcsolatban.

A mai nap lehet egy üzenet az Univerzumtól, hogy használd az eszed, gondolkozz, mondd, ki, ami eszedbe jut, fejezd ki magad! Lásd meg, hogy ebben mennyire ott van a fejlődés lehetősége, és tudatos hozzáállással, a dolgok megfigyelésével, kifejezésével milyen nagy lépésekben haladhatsz előre egyfelől önmagad megismerésében, másfelől a világ felfedezésében magad körül.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Nyilas Újhold a Nagy Attraktoron, kvadrátban a Halak Mars – Neptunusz konjunkcióval

A mai Nyilas Újhold a Nagy Attraktoron (15 fokon) jön létre. Ez a galaktikus pont az egyik égi kulcsterület a transzcendentális karmaasztrológiában, a hozzá tartozó karmikus dilemma a szabad akarat kérdéskörét írja le.

Vajon mennyiben és miben van szabad akaratunk, és mik azok a dolgok, események, amelyek az eleve elrendeltetés szabályszerűsége alapján alakulnak? Ma ezek a kérdések foglalkoztathatnak, s az Újhold indítóereje azt feltételezi, a szabad választás fog megerősödni. A két fényadó mai egyesülése éppen kvadrátot vet a Halak Mars – Neptunusz konjunkcióhoz, ami azonban idealisztikus küzdelmeket is generálhat.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account