Napi horoszkóp – 2018. december 21.

Pin it

Merkúr – Jupiter konjunkció

Felfokozott tudatosság és kommunikáció

A mai napon a gondolkodást, az önkifejezést képviselő Merkúr és a mindenből sokat adó, a pénzt, szerencsét is jelképező Jupiter áll együtt. Ma amellett, hogy lehet, hogy sokkal többet beszélsz, gondolkozol, esetleg tervezel, mint máskor, sokkal tudatosabban, de nem túlgondoltan, hanem átgondoltan állsz a dolgaidhoz. Kedvező energia a mai, főleg a jövő évi előregondolkodáshoz – csak ne vessz el benne.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Mars – Astraea konjunkció a Halakban

A Halakban járó Mars (érzelmes, misztikus akaraterő érvényesítés) ma beéri az Astraea-t, a karma-törés és sorsváltoztatás aszteroidáját. Ma és a következő napokban aktívan, akaratból és főleg tudatosan lehetsz képes megtörni valamilyen rossz szokást, félelmet vagy fóbiát, elsősorban érzelmi természetűt.

Ma van az év legrövidebb nappala és leghosszabb éjszakája. A Nap 23:23-kor lép át a Bakba, és újjászületik a fény. Még nem lépünk be a fénnyel teli félkörbe (azt majd csak a tavaszi napéjegyenlőség után tesszük meg), de ismét hosszabbodni fognak a nappalok. Boldog napfordulót és tiszta fényt kívánok!

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account