Napi horoszkóp – 2018. december 31.

Pin it

Chiron – Uránusz szemi-szextil

A szabadság gyógyító ereje

A mai napon a szabadságot, a lázadást, a kötöttségek nélküli létezést, a gyorsaságot jelentő Uránusz és a karmikus sebeket jelképező Chiron áll nevelő fényszög kapcsolatban.

Ma kapunk erőt ahhoz, hogy például új látásmóddal, önmagunknak – és másoknak is – nagyobb szabadságot adva megérezzük, hogy bizony ez is egyfajta gyógyulási folyamat, amellyel többek között letehetjük a korábban belénk nevelt görcsöket, megfelelési kényszert. A mai energia felszabadíthat, megláthatod, ha a másiknak is szabadságot adsz, nem magadra hagy, hanem örömmel lesz veled – hiszen kap levegőt. Érezd, élvezd a szabadság gyógyító erejét, mert ha nem teszed, a saját bőrödön tapasztalod meg az ellenkezés árnyoldalát, következményeit.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Merkúr – Eris tűz trigon, Vénusz – Eris kvinkunx

Két gyors járású személyes bolygó vet fényszöget az Erishez, a drasztikusan megváltozó külső körülmények kentaurjához: a Nyilasban járó Merkúr (lelkes, jövő-orientált kommunikáció) és a Skorpióban haladó Vénusz (túlfűtött, birtokló szerelem).

A polgári év utolsó napján létrejövő fényszög-kép lehetővé teszi, hogy egyszerre változtass azon, ahogy beszélsz vagy gondolkozol, illetve azon, ahogy szeretsz vagy pénzt költesz – persze az is könnyen megtörténhet, hogy sokkal inkább téged akar a környezeted megváltoztatni. A változás az Univerzum egyik alaptörvénye, nem véletlen az a mondás, hogy ha változást akarsz, légy te magad a motorja, s ma éppen erre alkalmas a keletkező téridő minősége.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account