Napi horoszkóp – 2018. február 08.

Pin it

Jól használod az erődet? (Nap – Plútó szemi-szextil)

A mai napon a személyiséget, az önvalót jelképező Nap és az igazságot, a mélységet, a transzformációt, a régiből újat teremtő Plútó áll úgymond nevelő fényszögben. Ez a kapcsolat egyfelől kedvező, segítő, tanító – azonban, ha nem megfelelően élsz vele, mint a jó tanár, figyelmeztet, akár keményebben is. A két égitest a személyiségben rejlő erőt, átalakító képességet, mágikus hatást jelenti, amelynek hatalmas ereje is van. Ennek az erőnek a birtokában lehetőséged van átformálni az önvalódat, átvarázsolni önmagad, úgy, ahogy szeretnéd. Viszont, ha esetleg visszaélsz ezzel a képességgel, vagy nem becsületesen használod, az Univerzum benyújtja érte a számlát, ezért figyelj, mit hogyan teszel.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Hold – Sedna oppozíció, Hold – Chiron víz trigon, komplex fényszögkép halmaz a jegyek 25-26 fokán

Folytatódnak a tegnapi hatások, most a Skorpióban járó Hold néhány órára szembe kerül a Sednaval, a szétdarabolódás általi teremtés kentaurjával, ugyanakkor egy jótékony, áldással teli víz trigont vet a Halak Chironhoz (érzelmi természetű karmikus sebek), fix kvadrátot a Vízöntő Vénuszhoz (értelmes, de kissé dogmatikus szerelem), és kvinkunxot a Kos Uránuszhoz (harcias változások). A létrejövő komplex fényszögkép halmazt a spirituális eszenciát jelképező Hold fogja egybe, megvilágítja és lelki erővel telíti a többi égitestet.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account