Napi horoszkóp – 2018. január 01.

Pin it

Az igazság fájhat (Merkúr – Plútó szemi-szextil)

A mai napon a tudatosságot, a logikát, a kommunikációt jelképező Merkúr és a titkokat, a mélységet, a kérlelhetetlen igazságot, a hatalmat, a régiből újat teremtő Plútó áll egyfajta nevelő fényszög kapcsolatban. A mai napon érhetnek olyan felismerések, amelyek alapjaiban dönthetik meg a nézeteidet, eddigi gondolataidat, véleményedet valakivel, vagy valamivel kapcsolatban.

Megismerhetsz olyan dolgokat, amelyek a mélyből hoznak fel például emlékeket, vagy olyasmit, amit tudtál, de magadnak sem akartad bevallani. És ez fájhat, mert akár egy korszak is lezárulhat az életedben. Azonban, a lezárással mindig valami új indul: és ebben is rejlik a Plútó ereje, rombol, de csak azt, ami idejét múl, és épít, abból, ami megmaradt, mert hasznos. Merj szembenézni ezekkel a helyzetekkel, gondolatokkal – most fáj, de te is tudod, hogy ami benne van, az igaz. Ha halogatsz, ha félrenézel, a hatás még erősebb is lehet, és a kedves segítségből kijózanító oktatás válhat. Talán nem a legkellemesebb, de a legtisztább igazsággal indíthatod az újévet.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

Karmaasztro profiknak: Jupiter – Ceres fix kvadrát

Az Újév első napja karmaasztrológiai szempontból nehéz energiamintázattal indul. A Skorpióban járó Jupiter (felturbózott érzelmi titkok) az Oroszlánban hátráló Ceressel ütközik. Mivel a Jupiter mindent felnagyít, amit megérint, az Oroszlán Ceres pedig büszke, kreatív, játékos gondoskodást biztosít, érdemes odafigyelni a családban kitörő balhékra és veszekedésekre. A fényszög még napokig hatótávolságon belül marad, miközben a tegnapi tűz trigon a Nyilas Merkúrtólsajnosmár távolodik, ezért külső segítségre nem igazán számíthatsz, csak arra, hogy te magad a saját eszközeiddel oldod meg a konfliktust.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account