Napi horoszkóp – 2018. január 15.

Pin it

Sikerek sikere (Jupiter – Plútó szextil)

A mai napon a sikert, szerencsét jelentő, a mindenből sokat adó Jupiter és a titkokat, a mélységet, az erőt, transzformációt, a hatalmat jelképző Plútó áll kedvező kapcsolatban. Ma a pénzügyek terén is ott a lehetőség arra, hogy elsöprő sikert arass, de majdhogynem, amibe ma belekezdesz, abban benne rejlik a számodra legkedvezőbb eredmény. Ha van bármi, ami fontos, próbáld ma elintézni – valószínűleg egyértelműen sikerülni fog, nem is akárhogyan.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

Karmaasztro profiknak: Nap – Chiron szextil

A Bakban haladó Nap a Halak Chironnal alkot egy harmóniát teremtő szextilt. Chiron ebben a jegyben az érzelmi természetű karmikus sebeket hozza a felszínre, és ezek világítódnak meg a Nap segítségével ma.

A hatás egyetlen napig tart és bár a szextil mindig jótékony lehetőségeket hoz, mégsem lesz fájdalom nélküli, hiszen a régi sebek felfakadása mindig ezzel jár, mégis szükség van rá a mielőbbi gyógyulás érdekében. Az emberré válás asztrológiai ösvényén az érzelmeket leíró víz a négy őselem közül utolsónak fejlődik ki, méltóvá kellett ugyanis válni rá, nem is beszélve arról, hogy ez talán a legnehezebb. A felsőbb dimenziókban jól érzékelhető az a tény, hogy minden egy, az univerzum összes alkotóeleme együtt rezeg egymással, de idelent a 3Ds valóságunkban az önálló sorsfelvállalás feltételezi az elkülönülést. Az érzelmek éppen azért lényegesek, mert általuk tudunk másokkal szoros, lélekszintű kapcsolatot létesíteni, ez azonban az öröm mellett rengeteg szenvedéssel is jár. Ma arra kapunk esélyt, hogy minderre rálássunk és gyógyulhassunk is.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account