Napi horoszkóp – 2018. május 01.

Pin it

Szűkös napok, hiányzó harmónia – vajon miért? (Vénusz – Szaturnusz kvinkunx)

Ma a harmóniát, szerelmet, a jó anyagi körülményeket jelképező Vénusz és a korlátokat, a megkötéseket, a múltat képviselő Szaturnusz áll karmikus kapcsolatban.

Érzel olyasmit, hogy semmi nem sikerül, nem talál meg a szerelem, még most sem keresel annyit, amennyivel elégedett lennél, hiányzik a harmónia az életedből, és vannak napok, amikor már a tükörbe sem nézel szívesen? Ha a válasz igen, akkor ma különösen érdemes kicsit átgondolni: miért? Mit teszel – vagy nem teszel – hogy ide jutsz? Van, hogy kikeveredsz ebből az állapotból, de mindig visszaesel, vagy egyáltalán, csak vágyakozol a szebb, jobb élet után? Bármelyik is igaz rád, nézz magadba, hogy vajon van-e olyasmi, ami visszahúz, egy emlék, benned ragadt félelem, rossz beidegződés? Ha igen, ezzel próbálj kezdeni valamit – a karmikus kapcsolat utalhat az előző életekből megmaradt negatív tapasztalatra – amin, ha tényleg úgy akarod, most túlléphetsz, és leteheted a válladra nehezedő súlyokat.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Plútó – Hygiea szextil

A Bakban hátráló Plútó a megcsontosodott hatalmi szerkezeteket strukturálja át a világban, és ma komoly segítséget kap ehhez a munkához a Halakban járó Hygieatól, a szent terek és tiszta élethelyzetek aszteroidájától. A higiénia istennője egészséges életszemléletet, tisztaság-centrikus látásmódot, természetes létszerveződést egyaránt biztosít az átalakulás folyamataihoz, amelyek már régóta megfigyelhetők a világban. Jól tudjuk mindannyian, hogy ha nem vagyunk hajlandók változtatni a pazarló, szennyező életmódunkon, akkor előbb-utóbb belepusztulunk. A következő napokban erre láthatunk rá és segítséget kapunk a minél gyökeresebb átalakuláshoz.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account