Napi horoszkóp – 2018. május 08.

Pin it

Felkavaró szavak, gondolatok (Merkúr – Plútó kvadrát)

A mai napon a kommunikációt, az önkifejezést jelentő Merkúr és a titkokat, a transzformációt, a mélységet jelképező Plútó áll feszült kapcsolatban.

Ma érhetnek olyan szóbeli megnyilvánulások, amelyek nem biztos, hogy tetszenek, mi több, valószínűleg fel is kavarnak, akár ki is boríthatnak. A hatás nem csak feléd irányul, ezért te is mondhatsz ma másnak olyasmit, amiben bár igazad van, neki nem nagyon tetszik majd. Belső átalakulás is várható, lehet, hogy a mai energia hatására teljesen átformálódik valakivel, vagy valamivel kapcsolatban a gondolkodásod. Esetleg titkokra is fény derülhet – ami lehet, hogy nem tölt el örömmel, de fontos a továbbiak szempontjából.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Merkúr – Pallas Athena szextil

A Kosban járó Merkúr (éles, önérvényesítő kommunikáció) ma egy szextilt vet az Ikrekben haladó Pallas Athenahoz. A görög panteonban Pallasz Athéné Zeusz lánya, aki a fejéből pattant ki teljes életnagyságban sisakostól–pajzsostól, anyai segítség vagy közreműködés nélkül. A róla elnevezett aszteroida a bölcsességet, az önállóságot és az okos problémamegoldó képességet szimbolizálja. Mindkét égitest kapcsolódik tehát a gondolkodás és kommunikáció témaköreihez, de míg a Merkúr a mindennapok könnyed, locsogó, sokszor felelőtlen dumáját írja le, Pallas Athena sokkal inkább a minőségi gondolatközlések, a bölcs érvelés és teóriagyártás égiteste. Kettőjük szövetsége egyetlen napra harmóniát teremt közöttük, ami enyhíti egy kicsit az ugyancsak létrejövő Merkúr – Plútó kvadrát feszültségét.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account