Napi horoszkóp – 2018. május 12.

Pin it

A láthatatlan mágus – talán hallgass rá (Nap – Plútó trigon, Vénusz – Plútó kvadrát)

A mai napon a transzformációt, az erőt, igazságot, a mélységet jelképező Plútó és a személyiség kiteljesedését jelentő Nap áll áldásos kapcsolatban.

Ma nagyon jó érzékkel tudod, mi az, ami helyes a terveidben, a céljaid elérésében, és ha nem is tudatosul benned, mégis érzed, ki milyen szándékkal fordul hozzád, valamint olyan személyes erővel rendelkezhetsz, amivel a számodra kedvező irányba terelheted a dolgokat – és mindezt úgy, hogy közben senkin nem gázolsz át. Hallgass erre a hatásra, ez legyen ma a vezető, mert ma hat még a szépséget, szerelmet, az anyagi lehetőségetek jelentő Vénusz és a Plútó feszült kapcsolata is, ami hozhat esetleg valamilyen felforgató, akár kissé kegyetlen szerelmet, rombolást a korábban kellemesnek hitt érzésekben. Ezek kulcsa is te magad vagy, hiszen nem véletlen, ha elérnek – de az a láthatatlan mágus, aki ma te vagy, felül tud kerekedni ezen, és megtalálja a jó megoldást, a helyes utat.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Plútó – Astraea szextil

Ezekben a napokban fontos szerephez jut a karma-törés és sorsváltoztatás aszteroidája, úgy látszik, hogy a szokásosnál is több dolgunk van vele. Ma például szextilt vet a Bakban hátráló Plútóhoz. Az alvilág ura az erő, hatalom és transzformáció kérdésköreit írja le, amelyek helyes működéséhez elengedhetetlenül lényeges, hogy időnként megtörjük a felgyülemlett karmikus szemetet. Karma abból lesz, amit energiával tömsz, és minél többet foglalkozol vele, annál jobban megvastagszik. Amikor már fuldokolsz alatta, talán eszedbe jut, hogy változtatni kéne, de sajnos hiába határozod el, ha addigra végzetesen megkötöznek a rossz emlékek és nehéz bánatok. Ma és a következő napokban ahhoz kapsz segítséget, hogy komolyan és gyökeresen változtass mindabban, amiről azt hitted, úgyse sikerül. Elengedhetsz kapcsolatokat, rossz szokásokat, félelmeket és fóbiákat egyaránt, vagy átalakíthatod őket, ha még mindig találsz értéket bennük.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account