Napi horoszkóp – 2018. május 13.

Pin it

Pedig tudtam… (Merkúr – Uránusz konjunkció a Kos utolsó fokán)

A mai napon a kommunikációt, a tudatosságot, az önkifejezést, a logikát jelképező Merkúr és a gyorsaságot, a szabadságot, a változásokat , az újításokat jelentő Uránusz áll együtt a Kos jegyének utolsó fokán.

Ha nem pont itt lenne az együttállás, kezdeményező, kissé akár makacs, de mindenképpen határozott, újtó gondolatokkal, kommunikációval, zseniális felvillanásokkal számolhatnánk a mai napra. Azonban a jegyek utolsó fokán a jegy által képviselt energia elakad, már nem tud a teljességében megnyilvánulni, emellett hat rá a következő jegy – jelen esetben a Bika, akire éppen, hogy nem az azonnali döntés, a cselekvés a jellemző. Ilyenkor maga az égitest – most mindkettő – sem tud úgy megnyilvánulni, amilyen, a két jegy kettőssége hat rá, ezáltal a hatása bizonytalan, ingadozó lesz. Ezért a mai napon lehet, hogy feltámad benned valami jó ötlet, új gondolat, valamilyen változtatás a tanulmányaidban, nézeteidben – de valószínűleg, ahogy jött, el is halványul, esetleg te magad bizonytalanodsz el, hogy ez valóban jó-e, mert a mai nap energiái ilyen „labilisak”. Jobb, ha felkészülsz erre, és fontos, hogy semmiképpen ne éld meg kudarcként, ha ma nem brillírozol. Tárgyalást, vizsgát, ha lehet, ne mára időzíts.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Plútó – Fekete Hold Lilith konjunkció

A Fekete Hold Lilith a Lilith-mítosz harmadik (befejező) mozzanatát szimbolizálja, amikor a megtagadott és kiátkozott istennő önmagától visszatér az Édenkertbe, mert át akarja adni az ősi feminin tudást az új asszonynak. Ma és a következő napokban-hetekben a Plútóval egyesül, és ereje összeadódik az Alvilág urának képességeivel. Az ezoterikus hagyomány eleve szorosan összekapcsolja a kettőt, de míg a Fekete Hold alapvetően feminin, a Plútó fundamentálisan maszkulin. Mindkettőhöz a valódi erőt és hatalmat kötjük, és mindketten uralják a gyökeresen transzformáló folyamatokat. Ilyen konjunkció tíz évente van csupán, és a kétféle erő egyesülése hatalmas átalakító energiákat szabadíthat fel.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account