Napi horoszkóp – 2018. május 16.

Pin it

Harc, erő – de nem csak magadért (a Mars a Vízöntőbe lép)

A mai napon a cselekvő erőt, az akaratot jelképező Mars a Vízöntő jegyébe lép. A Vízöntő bölcs, jó rálátással rendelkezik a dolgokra, tökéletes külső szemlélő, akinek fontos, hogy a segítségünkre legyen, de ha ez megvan, indul is tovább, nem marad ott, ahol már rend van, és minden megy a maga útján. Most ezt a fajta erőt tudhatjuk a magunkénak – ami nagyon jó, mert lehetőségünk van kiállni nem csak mások, de a magunk igazáért, vagy olyan dolgainkért, amelyek fontosak a számunkra. Az a jó, hogy mindezt most okosan, nem felfokozottan, túlfűtötten tesszük, hanem nyugodtan, a jó cél teljes tudatában. Így az eredmény sem marad majd el.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Vénusz – Pallas Athena konjunkció az Ikrekben, Nap – Hygiea szextil, Szaturnusz – Juno kardinális kvadrát

Karmaasztrológiai szempontból nagyon mozgalmas a mai nap. A gyors járású Vénusz az Ikrekben a flörtölést, a könnyed kapcsolatteremtést segíti, és ma beéri a Pallas Athena-t, amely a bölcs gondolatok és stratégiai döntések aszteroidája. Kettőjük szövetsége azért érdekes, mert egymást kölcsönösen kizáró feminin archetípusokat képviselnek. Amire mégis felhasználható a konjunkció, az a kapcsolataid és pénzügyeid értelmes végiggondolása. Ezt a folyamatot segítheti az a szextil, amely a Bika Nap és a Halak Hygiea között jön létre. A tízediknek felfedezett aszteroida a szent tereket és tiszta élethelyzeteket szimbolizálja, a Nap pedig életerővel és tudatossággal telíti.

Mindeközben még egy párkapcsolatot érintő fényszög pontosodik be, és hatótávolságon belül is marad néhány napig. A Bak Szaturnusz (szilárd szerkezetépítés) a Kos Juno-val ütközik, ami komoly feszültségeket teremt. Juno a First Lady archetípusa, a hivatalos társsal kapcsolatos elvárásokat írja le, de vonatkozhat szerződéses viszonyokra is, tehát ha nem élsz elkötelezett kapcsolatban, akkor érdemes most az írásbeli kötelezettségvállalásokat elkerülnöd.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account