Napi horoszkóp – 2018. május 27.

Pin it

Befogadó szeretet (Hold – Vénusz trigon)

Ezen a napon az érzelmeket, a lelkünket, a befogadó oldalunkat jelentő Hold és a szépséget, a harmóniát jelképező Vénusz áll áldásos kapcsolatban. A mai nap a szép befogadó szereteté, azé, amelybe a lelkünket és minden érzésünket beletesszük. Legyen ez szerelem, vagy bármilyen más szeretet, amit a szüleink, barátaink iránt érzünk, a mi napon simogat minket, amit tőlük kapunk, és is mi örömmel adjuk ugyanezt.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Merkúr – Astraea szextil, Pallas Athena – Vesta oppozíció

Karmaasztrológiai szempontból mozgalmas a mai nap. A Bikában haladó Merkúr (megfontolt, nyugodt, értékteremtő kommunikáció) a Halakban járó Astraeaval alkot egy jótékony, lehetőségekkel teli szextilt. Az ötödiknek felfedezett aszteroida a karma-törést és sorsváltoztatást jelöli, a Merkúrral szövetkezve elsősorban a beszédedet, az emberekkel való kapcsolatteremtésedet alakíthatod át ma gyökeresen. Néha már az is segít, ha nem emeled fel a hangodat, hanem úgy közlöd a mondanivalódat, hogy a másik szemébe nézel.
Ugyanakkor két fontos aszteroida is összekapcsolódik, igaz, nem ennyire harmonikusan. Az Okos lányt leíró Pallas Athena a Rákban a családdal kapcsolatos döntések meghozatalát segíti. Vele szemben a Bakban hátrál a Vesta, amely a csőlátást és a fókuszáló képességet írja le. Kettőjük ütközése néhány napra feszültséget teremt köztük, amelynek feloldását vagy a tetteidet irányító, fegyelmező értelem, vagy az érzelmeidet meghatározó, belső körön futtatott figyelem emelésével érheted el.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account