Napi horoszkóp – 2018. március 30.

Pin it

Kommunikálj, tanulj, szerezz ismereteket! (Merkúr – Felszálló holdcsomó tűz trigon)

A mai napon a kommunikációt, az önkifejezést jelentő Merkúr és a karmikus sorstapasztalatokat képviselő Felszálló Holdcsomópont áll áldásos kapcsolatban.

Mivel a kapocs eleme Tűz, valószínűleg meg is érezzük a hatást, nem lesz olyan „természetes”, hogy észre sem vesszük. Légy tudatos, lásd meg, mennyivel előrébb jutsz, ha kimondod, amit szeretnél, ha átgondolod a dolgaidat, mielőtt cselekszel. Figyeld meg, milyen hasznos a továbbiak szempontjából új ismereteket szerezned, és ezekkel mennyivel előrébb juthatsz. A Felszálló Holdcsomópont a mostani életben szükséges tanulnivalót jelzi – itt az alkalom, tanulj, figyelj, és meglátod, lesz eredménye.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Vénusz – Vesta tűz trigon a jegyek anaretikus fokain

A Kos legutolsó fokán járó Vénusz (tüzes, önérvényesítő szerelem) egy pontos tűz trigont alkot a Nyilas legvégén haladó Vestaval (lelkes, jövőorientált fókuszálás). A Vénusz ötször olyan gyorsan halad, mint a Vesta, holnapra át is lép saját jegyébe, a Bikába, a Vesta azonban csupán két nap múlva megy át a Bakba, vagyis a fényszög nem jön létre a föld jegyekben, a szerelem istennője ugyanis jóval gyorsabb, mint a Papnő. Ma ráfókuszálhatsz a szerelemre, a pénzügyeidre, vagy mindarra, ami harmóniateremtő erőként működik az életedben. Ez különösen azért lehetséges, mert a tűz az átalakulás őseleme, a jegyek utolsó foka pedig furcsa energiát hordoz, mert azt üzeni, az égitestnek az átlépés előtt még van tennivalója. Az anaretikus bolygók képletesen szólva megrekedtek egy korábbi tendenciában, és ezt lehet ma feloldani a trigon segítségével.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net

www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account