Napi horoszkóp – 2018. november 05.

Pin it

Érzelmek felsőfokon (Hold – Neptunusz kvinkunx)

Ezen a napon a befogadó oldalunkat, a lelkünket képviselő Hold és a feltétel nélküli szeretetet, az érzékenységet, a művészi képességeket is jelentő Neptunusz áll karmikus kapcsolatban. A két égitest a tisztán hallás képességét is adja, így ma feltétlenül figyelj a benső hangra, mert segítő szándékkal szól hozzád. Ma különösen érzékenyen reagálhatsz az eseményekre, és ezt tapasztalhatod a környezetedből is – valamint figyeld csak meg, hogy ma nagyon jól megérzed, megérted mások érzéseit. Mivel a mai karmikus kapocs az előző életekből ad tanácsot, illetve üzen, feltétlenül figyelj az érzéseidre.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Vénusz – Ceres konjunkció, Vesta – Astraea szextil

A Mérlegben hátráló Vénusz ma beéri a Cerest, a gondoskodó elv aszteroidáját. A szerelem istennője felfűtheti az anyáskodó kedvünket, de ugyanígy, a szerelmi életünk végre gondoskodással is telítődhet, s mivel mindez a kiegyenlítődést bátorító, okos, értelmes, diplomatikus Mérlegben történik, könnyű lesz megtartani az egyensúlyt a kétféle archetípus között.
A mai második hatást a Bakban haladó (és a Plútót egyre jobban megközelítő) Vesta és a Halakban hátráló Astraea hozza létre, s egy jótékony, lehetőségekkel teli szextilt alkotnak. A fókuszáló képesség aszteroidája (amely hamarosan a teljes külső-belső transzformációs képességeinket fogja előtérbe helyezni) a karma-törés istennőjével szövetkezik, ami néhány napra lehetővé teszi, hogy minden más kizárásával csak a sorsváltoztatás talányaira koncentrálj.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account