Napi horoszkóp – 2018. november 08.

Pin it

Aki mer, az nyer (Jupiter – Uránusz kvinkunx)

Ezen a napon a sikert a sok pénzt jelentő Jupiter és a szabadságot, gyorsaságot képviselő Uránusz áll karmikus kapcsolatban. A két égitest különleges energiát hoz, a kapcsolatuk karizmát, hírnevet, különleges erőt jelent, amellyel sokak hasznára lehetsz, és ismertséget is szerezhetsz. Arra figyelj, hogy a karmikus kapcsolat jelentése, amely az előző életekből üzen, az is lehet, hogy egyszer már volt részed ilyenben, de túlzásba estél, azt hitted, mindenható vagy – ahonnan esetleg hatalmast buktál. Vedd észre, milyen képességeid vannak, használd őket, de csakis mások javára, és soha ne arra, hogy nyerészkedj, vagy uralkodj mások felett.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Egyre szorosabbá váló Juno – Sedna konjunkció kvinkunxban a Vénusszal

A következő négy-öt napban egyre szorosabbá váló Bika Juno – Sedna konjunkció arra teremt lehetőséget, hogy ízekre szedjük az elfáradt, gondokkal teli kapcsolatainkat (főleg azokat, amelyeket mások előtt is felvállalunk), és a darabokból egy teljesen új, más alapokon nyugvó viszonyt alkossunk, amely nemcsak működőképes, hanem hosszútávra is felvállalható.

Ugyanakkor a szerelem istennője, amely egyúttal uralja is az együtt állást, hiszen a Bika uralkodó bolygója, a Mérlegben hátrálva egy karma-fényszöget vet hozzájuk, ami érdekes dilemmákat hozhat a felszínre. Vénusz felel a szerelem buja, túlfűtött, mágikus aspektusaiért, a Mérlegben azonban inkább értelemmel és racionalitással telítődik. Juno uralja a komoly, mások előtt felvállalt párkapcsolatokat, a Bikában pedig szerelmet követel magának. Amíg tart a karma-fényszög hatása, addig pont arra lehetünk képesek, hogy egyrészt szerelemmel töltsük meg a kapcsolatainkat, másrészt valódi elkötelezettséget teremtsünk a szerelmi életünkben is.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account