Napi horoszkóp – 2018. november 10.

Pin it

A stílus maga az ember (Merkúr – Vénusz szemi-kvadrát)

Ezen a napon a kommunikációt, a logikát, az önkifejezést jelképező Merkúr és szépséget, a harmóniát, a szerelmet jelentő Vénusz áll kissé feszítő, cselekvésre ösztönző kapcsolatban.

A két égitest a szép önkifejezést, a harmonikus kommunikációt jelenti, de a köztük lévő kapocs pont azt mutatja, hogy ez néha nem olyan egyszerű. Ma lehet, hogy nem tudsz úgy beszélni, kommunikálni, hogy az mindenki számára kellemes legyen, és lehet, hogy másokat meghallgatni sem könnyű most – de hidd el, van értelme, még ha erőfeszítéssel is jár. Tekintsd ezt ma egyfajta befektetésnek, olyan erőfeszítésnek, aminek a gyümölcse nagyon hasznos lesz.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Ceres – Holdcsomó Karma-ketrec a jegyek utolsó fokán

A Holdcsomók nemrég váltottak jegyet, és a következő másfél évben a Rák – Bak jegyekben hátrálnak. A Bak Leszálló az ösztönös fegyelemről és kitartásról, a biztos alapok fontosságáról szól, míg a Rák Felszálló az otthon, a család és a haza témaköreiben felmerülő sorsszerű kötelezettségeket hozza a felszínre.

Ma és holnap a Mérleg legutolsó fokán járó Ceres, a gondoskodás kisbolygója alkot velük egy feszültségekkel teli Karma-ketrecet, ami ugyanezeket hangsúlyozza, s a keletkező konfliktusos energiamintázat megteremtheti a megfelelő válaszokat is. Dönteni kell múlt és jövő, ösztönös keménység és tudatosan felvállalt, szereteten alapuló gondoskodás között, amely végül a hosszabb távú építkezést, a szerkezet-építést teszi lehetővé.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account