Napi horoszkóp – 2018. november 14.

Pin it

Csapongó képzelet (Merkúr – Neptunusz kvadrát)

A mai napon a kommunikációt, a tudatosságot jelentő Merkúr és a túlzásokat, az érzékenységet, a felsőbb dimenziókkal való kapcsolatot jelképező Neptunusz áll feszült kapcsolatban. Ma lehetnek zűrzavaros álmaid, érezhetsz disszonanciát a kommunikáció terén, lehet, hogy mást mondasz, mint amit igazán szerettél volna, túlérzékeny is lehetsz abban, ahogy értelmezel dolgokat, bizonyos helyzetekbe beleképzelhetsz, beleláthatsz olyasmit, ami ott sincs. Próbálj kicsit kiengedni, ne láss rémeket ott, ahol nincsenek, ne gondold túl a helyzeteket.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Nap – Vesta szextil

A Skorpióban haladó Nap a Bak Vestahoz vet egy jótékony, lehetőségekkel teli szextilt. Vesta a csőlátás, a fókuszáló képesség aszteroidája, s a Nappal szövetkezve arra ad lehetőséget, hogy minden más kizárásával önmagadra, saját helyzetedre és egó–fejlődésedre koncentrálj.

Már sokadszor hangsúlyozom ki, hogy minden dimenziónak megvannak az alapvető törvényszerűségei, s ez a 3D esetében a fizikai test, az egó, és a lineáris idő. Az utóbbit könnyű megérteni (elfogadni már kevésbé), az idő múlását ugyanis mindannyian érzékeljük. Ugyanakkor sok olyan ezoterikus guru és irányzat létezik, akik-amelyek le akarnak mondtatni bennünket a testünkről vagy az egónkról. Pedig azért testesülünk meg (csodálatos magyar nyelvünk ismét a lényegre tapint), hogy a test által közvetített ingerek segítségével tapasztalatokat szerezzünk, és azért van egónk, hogy felvállaljuk a tetteink következményeit. Ma ezekre is ráláthatunk, ami a megértés és az elfogadás folyamataiban egyaránt támogatást adhat.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account