Napi horoszkóp – 2018. november 19.

Pin it

A siker nem kierőszakolható (Mars – Jupiter kvadrát)

A mai napon a sikert, szerencsét, a kiáradást jelentő Jupiter és a cselekvő erőt, az akaratot, a harciasságot képviselő Mars áll feszült kapcsolatban. Ma jobb, ha nem erőszakoskodsz a saját dolgaidat előtérbe helyezve, ha nem próbálod másokra tolni azokat az ötleteket, amelyek korábban beváltak, és jobb, ha nem vagy erőszakosan „sok”, mert hamar hátat fordíthatnak egy időre azok is, akik amúgy szeretnek.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Nap – Sedna oppozíció, Mars – Transzplútó oppozíció

Két fontos karmaasztrológiai oppozíció uralja a téridőt. A Skorpióban járó Nap ma szembe kerül a Sednaval, a szétdarabolódás általi teremtés kentaurjával. Két nappal ezelőtt írtam a Nappal való szembenállásokról, amelynek az a lényege, hogy nem értelmezzük feltétlenül ütközésként, sokkal inkább az illumináló–erősítő hatásokat vesszük figyelembe.

Ebben az esetben arra vetül a fény, hogy megértsük, hogyan lehet a nem működő dolgokat ízekre szedni, és valamilyen teljesen más szempontból újra összerakni, hogy értelmes egységet kapjunk. Mivel a Sedna mellett még mindig ott hátrál a Juno, a First Lady, változatlanul a kapcsolataink újrarendezésében tudjuk a leghatékonyabban felhasználni ezt az állást.

A másik oppozíció a Halak Mars (érzékeny, érzelmes akaraterő) és a Szűz Transzplútó között feszül. A dimenzióugrás és áthidalás kentaurja ma és a következő egy-két napon akadályokba ütközik, s a közvetítés helyett a harcok csillapítására kell koncentrálnunk.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account