Napi horoszkóp – 2018. november 20.

Pin it

A gyógyító (Nap – Chiron trigon)

Ezen a napon a személyiség kiteljesedését, az önvalót képviselő Nap és a karmikus sebeket és sebződéseket jelentő Chiron áll áldásos kapcsolatban. A mai energia egyfajta gyógyító képességet ad, mivel egyfelől magadat, a saját kiteljesedésedet tudod a helyes úton tartani, úgy, hogy közben bölcsességgel, szeretettel is fordulsz önmagad fel – ami már gyógyító erővel hat vissza. Másfelől a környezetedre is tudsz úgy hatni, hogy segíted őket abban és ott, ahol a legnagyobb szükségük van rá, és rád.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Szaturnusz – Pallas Athena kardinális kvadrát

A Szaturnusz már tavaly Karácsony óra saját jegyében, a Bakban halad, amitől különösen erőteljes a megtartó–megszilárdító–szerkezetépítő hatása. Ma és a következő néhány napban a Mérlegben haladó Pallas Athenaval ütközik.

A másodiknak felfedezett aszteroida elsősorban a bölcs gondolatokat és államszervező ismereteket szimbolizálja, de hozzá kötjük a honvédelmet és az okos, értelmes, önálló feminin archetípusát is. A kardinális kvadrát feszültséggel telíti a téridőt, amely elsősorban a családi kapcsolatokban jelentkezhet, vagy olyan hierarchikus élethelyzetekben, amelyekben a státusz szerint magasabb rangban álló személy ostobább és tehetségtelenebb, mint az alatta álló.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account