Napi horoszkóp – 2018. november 21.

Pin it

Kiteljesedhetsz az újban (Nap – Uránusz kvinkunx)

A mai napon a személyiséget képviselő Nap és a szabadságot, lázadást, a gyorsaságot, lendületet jelentő Uránusz áll karmikus kapcsolatban. A karmikus kapocs azért fontos, mert az előző életekből üzen, így hasznos lehet a mostani életünkben is. A mai energiával úgymond felszabadíthatod magad, lendületet kaphatsz ahhoz, ami a céljaid között szerepel, és mivel ez úgymond karmikus üzenet is, kifejezetten jó, ha nem hagyod magad belekényszeríteni esetleg a környezet által sulykolt keretekbe, az elvárt szabályok közé. Vállad, aki vagy, és valósítsd meg önmagad szabadon.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Vénusz – Vesta kardinális kvadrát

Ma egy kardinális kvadrát feszíti a téridőt, amely ráadásul a következő négy napban hatótávolságon belül marad, mivel a Vénusz nemrég fordult egyenesbe, és még mindig nagyon lassan halad.

Vesta a csőlátás, a fókuszáló képesség aszteroidája, a Bakban a szerkezet-építést és alap-teremtést segíti, a Vénusz pedig a testi szerelmet uralja, de a Mérlegben inkább az értelemmel bíró, okos de kissé hűvös viszonyokat jelöli. Kettőjük ütközése kicsit megboríthatja a harmóniádat, de arra is kiváló, hogy a keletkező feszültség miatt éppen az kutasd önmagadban, hogy mi állíthatja helyre benned azt a békés elégedettséget, amely közelít a boldogság érzéséhez.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account