Napi horoszkóp – 2018. november 22.

Pin it

Az optimista én (a Nap a Nyilasba lép)

A mai napon a személyiséget, az önvalót képviselő Nap a Nyilas jegyébe lép. A Nyilas fő jellemzője az optimizmus, ő az, aki nem görcsöl túl sokat az eseményeken – bár ettől belül lehetnek kétségei –, könnyed, vidám, közvetlen társaság.

Lehet kissé csapongó, ezért van, aki felszínesnek gondolja, de a könnyed stílus mögött okos, kellemes természet bújuk meg. Most egy hónapig ebben a jegyben jár a Nap, így azt tapasztalhatjuk, hogy sokkal jobb eredményeket érünk el, ha kicsit könnyedebben, derűlátóbban állunk a dolgainkhoz, és láthatjuk, hogy sokszor semmi értelme belefeszülni helyzetekbe, mert azzal csak magunkat kínozzuk – miközben sokszor kevesebb beleéléssel, kicsit kevesebb merevséggel, de több rugalmassággal előrébb juthatunk az adott feladatban, folyamatban és sokkal jobban is érezhetjük magunkat közben.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Mars – Ceres víz trigon

A Halakban járó Mars (érzelmes, empatikus akarat) a Skorpió Ceressel alkot egy víz trigont. Ceres a gondoskodó elv kisbolygója, amely a Skorpióban sajnos a mély érzelmek mellett a családban gyakran előforduló zsarolást is szimbolizálhatja. Ma és következő napokban azonban sokkal inkább harmóniateremtő képességei kerülnek előtérbe, főleg akkor, ha akarattal irányítjuk az eseményeket, és rájövünk, a szeretteinknek tett gondoskodó szolgálat mennyi örömmel is járhat.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account