Napi horoszkóp – 2018. november 23.

Pin it

Könnyedén, optimistán, lelkesen – ragyogva (Ikrek – Nyilas Telihold a jegyek elején)

A mai napon a lelkünket, a befogadó oldalunkat jelképező Hold az Ikrek jegy elején a Telihold fázisába lép. Teliholdkor kiteljesedhet, ragyoghat a lelkünk – most mindezt az Ikrek minőségében, aki okos, értelmes, gondolatokkal telítve érez, kissé tűnhet csapongónak, de ártani nem akar, még ha esetleg össze is kavarja maga körül az információkat.

Teliholdkor a Nap és a Hold szemben áll egymással – ez azt a hatást is hozza, hogy a két égitest által közvetített energiából egyszerre csak az egyiket érezzük. A személyiséget jelképező Nap most a Nyilas jegy elején áll, a Nyilas az, aki optimista, nyíltan, tekint a jövőbe, lehet néha kissé könnyelműnek tűnő – de pont emiatt nem görcsöl nagyon sokáig egy-egy dolgon. Ma láthatod a terveidet úgy, hogy nem lesz gond, menni fog, előtted a jövő – és érezheted azt, hogy a benső gondolkodás, az ötletek az igazán nyerő – de a legjobb, ha a kettőt megpróbálod összehangolni, már csak azért is, mert a jegyek elején álló égitestek még erőteljesebb hatással adják az adott jegy jellegzetességeit – és a mai energiák összességében kedvezőek.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Chiron – Felszálló holdcsomó víz trigon

A Rákba éppen átlépett Felszálló holdcsomó a Halakba nemrég visszahátrált Chironnal alkot egy harmóniát és áldást teremtő víz trigont. A karmikus sebek kentaurja néhány napig a választott sorsfeladatot szimbolizáló ponttal szövetkezik, ami azért lényeges, mert érthetővé teszi, hogy az emberi szinteken a legerőteljesebb lélekfejlődést rendszerint a különböző típusú érzelmek megélése biztosítja. Ráadásul az érzelmi természetű karmikus sebek (Halak Chiron) a létező legnagyobb fájdalmakat képesek okozni, a víz jegyű Felszálló pedig sorsfeladatként jelöli ki a megtapasztalásukat. Ha képes vagy ezt a titkot elfogadni, könnyebbé válik az egész, és értelmet is nyerhet a szenvedés. Mivel a Chiron és a Holdcsomók is lassan hátrálnak, a fényszög még legalább két hétig hatótávolságon belül marad.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account