Napi horoszkóp – 2018. november 27.

Pin it

Sok beszéd- visszafogott, határozott erő (Merkúr – Jupiter konjunkció, Mars – Szaturnusz szextil)

A mai napon az önkifejezést, a tanulást, a tudatosságot jelentő Merkúr és a kiáradást, a mindenből sokat adó Jupiter áll együtt.

Ma jellemző lehet ránk a terjengős beszédstílus, akár a finom okoskodás is – de az is lehet, hogy a ma kissé hosszabban kifejtett ötleteink annyira jók, hogy ebből akár jelentős anyagi haszonra is tehetünk szert. Ma hat még a cselekvő erőt, az akaratot jelentő Mars és a korlátokat, visszafogottságot, de a támaszt is jelképező Szaturnusz kedvező kapcsolata. Ez a hatás valószínűleg azért jelzi a számunkra, hogy mikor kéne leállni, visszafogni magunkat – például a kommunikációban – hogy ne rohanjunk ajtóstul a házba sehol.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Plútó – Astraea szextil

A Bakban járó Plútó a megcsontosodott hatalmi szerkezeteket igyekszik lebontani a világban, és most komoly segítséget kap a Halakban járó Astraeatól. A karma-törés és sorsváltoztatás aszteroidája ebben a jegyben az érzelmeket alakítja át, a Plútóval szövetkezve azonban gyakorlatilag bármilyen negatív dolgot, rossz szokást, sztereotípiát vagy becsípődést képes gyökeresen transzformálni. A fényszöget azok tudják a leginkább felhasználni, akiknek a jegyek 19-20. foka prominens.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account