Napi horoszkóp – 2018. november 29.

Pin it

Kitartás, állhatatosság – de ne mindenek felett (Nap – Szaturnusz szemi-szextil)

A mai napon az önvalót, szellemet jelképező Nap és a korlátokat, megkötéseket, a szabályokat, de a biztos hátteret is jelentő Szaturnusz áll egyfajta nevelő fényszög kapcsolatban.

Ez a fényszög utat mutat, tanít, de ha nem jól vesszük az akadályt, újra az elejéről kezdhetjük. A mai energia azt mutatja meg, hogy fontos, sőt kell, hogy bízzunk, higgyünk magunkban, hogy mindig legyünk önmagunk támasza, legyen fontos, amit elhatároztunk, amit célul tűztünk ki – hiszen ez által leszünk azok, akivé válnunk kell. A nevelő hatás viszont rámutat arra, hogy ha ezt úgy akarjuk megvalósítani, hogy önmagunkat előtérbe helyezzük, csak a saját módszereinket tartjuk helyesek, ha nem vagyunk tekintettel másokra, akkor könnyen egyedül maradunk, és hiába fektettünk sok energiát a terveinkbe, azokból, ha a makacsság vezet, semmi nem lesz.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Nap – Ambrosia – Huya hármas konjunkció

A Nyilas Nap tűpontosan együtt áll két transzcendens égitesttel, az Ambrosia nevű aszteroidával és a Huya nevű kentaurral. Ambróziának nevezték a görög panteon isteneinek táplálékát, vagyis azt a nektárt, amely biztosította a számukra a korlátlan hatalmat és az örök életet. A Huya egy venezuelai esőistenről kapta a nevét, és elsősorban az időjárás-mágiához kapcsolódik, de a természeti erők „megpiszkálását” is hozzá kötjük. A Nap életerővel és tudatossággal telíti a két égitestet, mi pedig elsősorban akkor használhatjuk fel a keletkező hatást, ha fontos képlet-állásaink vannak a jegyek 7-8. fokán.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account