Napi horoszkóp – 2018. november 30.

Pin it

Szerelem vagy szabadság? (Vénusz – Uránusz oppozíció)

A mai napon a szabadságot, a lázadást, a gyorsaságot, az újításokat képviselő Uránusz és a szépséget, a harmóniát, a Nőt jelképező Vénusz áll szemben egymással.

Ez a fényszög kapcsolat okoz sokszor dilemmát, mert általában csak az egyik oldalra látunk rá ilyenkor. Ma érezheted azt, hogy vonz a szabadság, nem érdekelnek a szabályok, a saját utadat akarod járni, nem számít más. Viszont ott vannak az érzések, akár a szerelem, ami szintén vonzó és szép. Dilemmázhatsz abban, hogyha a szerelmet választod, le kell mondanod a szabadságodról, míg, ha csak szárnyalsz, akkor hiányzik, akit szerethess. Érdemes átgondolni, és ha van párkapcsolatod, megbeszélni a másikkal – mert egyáltalán nem biztos, hogy választani kell, és főleg nem ilyen határozottan, a kettő közül.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Dupla Karma-ketrec a Vénusz–Uránusz oppozícióval

A ma bepontosodó Vénusz–Uránusz oppozíció keresztezi a Holdcsomó tengelyt, ami által létrejön egy dupla kardinális Karma-ketrec (szimpla változata két nappal ezelőtt jött létre és azóta hat). A harmóniateremtés képessége ütközik a szabadságvággyal, a rend a káosszal, a valódi szerelem a szabadossággal, ugyanakkor dönteni kell a régi megszokott sztereotípiák és az új lehetőségek között is.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account