Napi horoszkóp – 2018. október 10.

Pin it

Tudatosan, eltervezve – vagy szabadon, ahogy jön? (Merkúr – Uránusz oppozíció)

A mai napon a szabadságot, az újítást, a lázadást, a gyorsaságot képviselő Uránusz és a logikát, a gondolkodást a tudatosságot jelentő Merkúr áll szemben egymással.

Az ilyen kapcsolatban az a legnehezebb, hogy általában csak az egyik oldalát látjuk, azt tartjuk jónak – és éppen ezét lehet, hogy nem is értjük, miért nem működik? Ma érezheted úgy, hogy a feladataidra a megoldás a tudatos terv, a kigondolás, kommunikáció. Azonban ez elbukhat azon, hogy nem engedsz teret például a lehetőségeknek, és megrekedsz. A másik oldalon, jöhet a „hadd szóljon” érzés, bevonsz mindent, amit jónak gondolsz, lehet, hogy utána sem nézel, megbízható-e az a megoldás, van-e másnak tapasztalat például róla? Ilyenkor a meggondolatlanság vihet tévútra, és ugyanúgy nem haladsz. Ötvözd a terveket és a lehetőségeket, járj nyitott szemmel, és ami friss, új, és hiteles, azt építsd be.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Plútó – Pallas Athena föld trigon

A következő napok meghatározó karmikus mintázatát az a föld trigon jelenti, amely a Bak Plútó és a Szűz Pallas Athena között jön létre. A transzformáció bolygója a Bakban a megcsontosodott hatalmi szerkezeteket bontja le, s ehhez a folyamathoz csatlakozik a Szűzben járó Okos lány, aki az információ ízekre szedését, a praktikus megoldásokat és az értelmes döntéshozatalt egyaránt segíti.

Griga Zsuzsanna karmaasztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account