Napi horoszkóp – 2018. október 17.

Pin it

A segítség határa (Mars – Neptunusz szemi-szextil)

Ezen a napon a cselekvő erőt, az akaratot, a kezdeményezést, a Férfit kifejező Mars és a felsőbb dimenziókkal való kapcsolatot, az érzékenységet a feltétlen szeretete jelentő Neptunusz áll egyfajta nevelő fényszög kapcsolatban. Ez a kapocs segít, tanít, de ha nem úgy használod, ahogy kell, vagy visszaélsz vele, könnyen visszatesz a kiindulópontra. Ma arra figyelj, ki az, aki esetleg kihasznál, ki az, akinek állandóan segítesz, vállalod akár a feladatait is, ott vagy vele meghallgatod, esetleg még anyagilag is támogatod. De vajon előrébb jut-e így, látod a fejlődést? Mert ha nem, akkor ez egy értelmetlen küldetés, te elfáradsz benne, a másik – ami lehet egy munka, egy tevékenység, ami sok figyelmet és erőt igényel – pedig semmiben nem jut előre. Ne tegyél energiát abba, amiről többedszerre is kiderül, hogy felesleges – ez a tanítás a mai napra. Jobb, ha megfogadod.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Ceres – Plútó kardinális kvadrát, Nap a Spica állócsillagon

A gondoskodó elv kisbolygója a Mérlegben jár, ahol az értelemmel bíró kapcsolatteremtést és családvállalást támogatja. Ma és a következő napokban azonban a Bak Plútóval ütközik, ami hatalmi harcokat és manipulációt hozhat a felszínre. A Plútó az erő, a hatalom és a transzformáció bolygója, lényeges tulajdonsága, hogy soha semmivel nem elégszik meg. A Cereshez vetülő kardinális kvadrát elsősorban a családon belüli erőviszonyokat ütközteti, ezért néhány napig érdemes óvatosan kezelni a felmerülő problémákat.

Közben a Mérlegben haladó Nap egy fontos állócsillagon halad át. Spica, a Szűz konstelláció alfa csillaga az egyik legfényesebb csillag az égbolton, de most természetesen nem láthatjuk, hiszen ami a Nap közelében áll, azt éppen a Nap fénye „homályosítja el”. Ettől függetlenül azonban létrejön egy nagyon lényeges hatás: életerővel és tudatossággal telítődik egy olyan égi objektum, amely nem a mi szféránkba tartozik, hanem az Univerzum része és alkotója. Nappali fényadónk leközvetíti azt a minőséget, ami a Spica esetében a folyamatos megvilágosodást biztosító transzcendencia.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account