Napi horoszkóp – 2018. október 20.

Pin it

Óvó, finom szeretet (Hold – Vénusz trigon)

A mai napon a lelkünket az érzelmeket képviselő Hold, és a szépséget, szerelmet, a harmóniát jelentő Vénusz áll áldásos kapcsolatban. Ma az odafigyelő, befogadó, szép szeretet hatását érezhetjük, úgy, hogy mindeközben ott lesznek az élet szépségei. Kaphatsz gyönyörű ajándékot, ami a másik szeretetét mutatja, érhet olyan élmény, ami bearanyozza a mai napodat, érezheted, hogy mennyire fontosak a szeretteid az alapján, ami szeretet ma érkezik tőlük feléd – és te is ugyanezt te is közvetíted feléjük most.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Nap – Sedna kvinkunx

A Mérleg végében haladó Nap érdekes karma-fényszög sorozatot alkot egy csomó fontos transzcendens égitesttel, amelyek szintén a jegyek utolsó fokain járnak. A kvinkunx természetét sokan félreértik. Vannak iskolák, amelyek figyelembe sem veszik, mások pedig fejtették már egészen elképesztő módon, például úgy, miszerint „azt jelöli ki számunkra, ami tilos és tabu kell hogy legyen” – bármit is jelentsen ez a mondat. Sok értelme bizonyosan nincs, hiszen a 3D éppen arról szól, hogy semmi sem lehet tabu, ami megtörténhet.

Na de nem is ez a lényeg, hanem a kvinkunx, éppen ezért megragadom az alkalmat, hogy megfogalmazzam karmaasztrológiai jelentőségét. A 150 foknyira lévő égitestek olyan jegyeket kötnek össze, amelyek szerveződése nem írható le logikusan, mivel köszönő viszonyban sincsenek egymással, ezért pontos, logikus hatásmechanizmust sem lehet megállapítani köztük. A létrejövő energiamintázat minden esetre nagyon furcsa, mert időnként úgy működik, mint egy trigon (például, ha bi-direkciós, vagyis az egyik részt vevő égitest direkt, a másik retrográd mozgású), máskor pedig úgy, mint egy kvadrát vagy oppozíció. Szinte teljesen lehetetlen kiszámítani a keletkező hatást, ugyanakkor viszont – mivel a felmerülő talányokat a karmikus múltból hozzuk – ha nem dolgozunk rajtuk, előbb-utóbb fognak megbetegíteni. A mai Nap–Sedna kvinkunx egyetlen napra a szétdarabolódás általi teremtés kentaurjára vetíti a fényt, központi csillagunk életerővel és tudatossággal telíti a kozmikus Lego kockákat, és lehetővé teszi, hogy darabokra szedjük mindazt, ami nem működik az életünkben. Az építőkockák pedig összerakhatók egy új rendszer szerint, ami hamarosan élni és hatni kezd.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account