Napi horoszkóp – 2018. október 23.

Pin it

Lelkekbe láthatsz (a Nap a Skorpióba lép, Nap – Uránusz oppozíció)

Ezen a napon az önvalót, a személyiséget, az egót jelentő Nap a Skorpió jegyébe lép. A Skorpió a lelkekbe lát, briliáns érzékkel érzi meg mások titkait, és ha érdeke fűződik hozzá, kifejezetten jól manipulál.

A kiismerhetetlensége, titokzatossága mögött ragaszkodó, mindenét odaadó tulajdonság is rejlik – akit egyszer lehet becsapni, lóvá tenni, onnantól, ha kapcsolat meg is marad, megszűnik a bizalom a másik iránt. Most egy hónapig ez az energia lesz erőteljes, ha úgy érzed, sokkal jobban érzed mások benső világát, ennek is tudd be. Vigyázz a bosszúállással, a kegyetlenséggel, a szélsőségekkel – olykor nem veszélytelen játékok. Szintén ma hat még a Nap és a szabadságot, lázadást, az újdonságokat jelentő Uránusz szembenállása – ami a Skorpió szélsőségességét fokozhatja, hiszen egyfelől látod önmagad, a célokat, másfelől viszont húz az új, az ismeretlen, amit ráadásul minél gyorsabban meg szeretnél ismerni. Meglehetős energiabomba a mai nap – ha azt érzed, nem bírsz vele, mindig számolj tízig, mielőtt döntesz, vagy lépsz valamiben.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója
pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Nap – Juno kvinkunx

Folytatódik a Nap karma-fényszög sorozata. Központi csillagunk ma lép át a Skorpióba, és nemcsak az Uránusszal kerül szembe, hanem az Ikrekben hátráló Junoval is kapcsolatba lép. Ismét bi-direkciós kvinkunx jön tehát létre, ami alapvetően jótékonynak értelmezhető, s mivel a Juno a First Lady archetípusa, a keletkező energiamintázatot a párkapcsolataink helyes értelmezésére és a párunk megértésére, elfogadására használhatjuk fel a leginkább.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus
zsuzsanna.griga@gmail.com

www.the-dreamweaver.net
www.tisztaforrasintezet.hu

Tagged under:

Log In or Create an account